Pse DataNumen File Splitter?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen File Splitter v1.2


  • Mbështetje për të ndarë një skedar të madh në skedarë të vegjël, bazuar në kufirin e specifikuar të madhësisë.
  • Mbështetni bashkoni disa skedarë të vegjël në një skedar të madh.
  • Mbështetje për të krahasuar dy skedarë bajt nga bajt, për të kontrolluar nëse dy skedarët janë identikë me njëri-tjetrin.
  • Mbështetje për të llogaritur shumën e kontrollit MD5 të një skedari.
  • Mbështetje për të gjithë 32bit dhe 64bit Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%


Më shumë informacion


DataNumen File Splitter 1.2 lëshohet në 20 Qershor, 2020

  • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
  • Rregulloni disa gabime.

DataNumen File Splitter 1.1 lëshohet në 2 maj 2019

  • Përmirësoni performancën në bashkimin e një grupi të madh skedarësh.
  • Rregulloni disa gabime.