Produktet tona

Zyra MSProgram kompjuterik për rikuperimin e skedarëve MS Office

DataNumen Access Repair Kutia e kutisë

DataNumen Access Repair

Riparoni dhe rikuperoni bazat e të dhënave të korruptuara të Microsoft Access (skedarët .mdb dhe .accdb).

Detaje
DataNumen Excel Repair Kutia e kutisë

DataNumen Excel Repair

Riparoni dhe rikuperoni skedarët e Microsoft Excel xls, xlw dhe xlsx të korruptuar ose të dëmtuar.

Detaje
DataNumen Word Repair Kutia e kutisë

DataNumen Word Repair

Riparoni dhe rikuperoni dokumente të korruptuara të Microsoft Word (skedarët .doc dhe .docx).

Detaje
DataNumen PowerPoint Recovery Kutia e kutisë

DataNumen PowerPoint Recovery

Riparoni dhe rikuperoni Microsoft-in e korruptuar PowerPoint skedarët .pptx.

Detaje

EmailSoftueri i rikuperimit të postës elektronike

DataNumen Outlook Repair Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Repair

Riparoni dhe rikuperoni skedarët e korruptuar të të dhënave të Microsoft Outlook (.pst).

Detaje
DataNumen Outlook Express Repair Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Express Repair

Rikuperoni postat elektronike nga të korruptuarit Outlook Express skedarët dbx dhe mbx.

Detaje
DataNumen Outlook Express Undelete Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Express Undelete

Rikuperoni postat elektronike të FALAS nga Outlook Express skedarët dbx.

Detaje
DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Rikuperoni lost Outlook Express email nga disqet ose disqet e papërpunuara

Detaje
DataNumen Exchange Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Exchange Recovery

Rikuperoni mesazhe dhe sende të tjera nga skedarët e ruajtjes jashtë linje të Microsoft Exchange ose të dëmtuar (.ost)

Detaje
DataNumen Outlook Drive Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Drive Recovery

Rikuperoni lost Të dhënat e Outlook, duke përfshirë postat elektronike dhe objektet e tjera nga disqet ose disqet e papërpunuara

Detaje
DataNumen Outlook Password Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Password Recovery

Rikuperoni fjalëkalimet nga skedarët e koduar Outlook PST.

Detaje

Arkivi / RezervimiArkivi dhe softueri i rikuperimit të rezervave

DataNumen BKF Repair Kutia e kutisë

DataNumen BKF Repair

Riparoni dhe rikuperoni rezervën e korruptuar të Microsoft (BKF) skedarët.

Detaje
DataNumen Zip Repair Kutia e kutisë

DataNumen Zip Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar Zip dhe skedarë vetë-nxjerrës (SFX).

Detaje
DataNumen TAR Repair Kutia e kutisë

DataNumen TAR Repair

Riparoni dhe rikuperoni Unix-in e korruptuar TAR arkivat.

Detaje
DataNumen CAB Repair Kutia e kutisë

DataNumen CAB Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar CAB arkivat.

Detaje
DataNumen RAR Repair Kutia e kutisë

DataNumen RAR Repair

Riparimi dhe rikuperimi i korruptuar RAR dhe skedarë vetë-nxjerrës (SFX).

Detaje

Baza e të dhënaveSoftueri i rikuperimit të bazës së të dhënave

DataNumen SQL Recovery Kutia e kutisë

DataNumen SQL Recovery

Riparo Microsoft-in e korruptuar SQL Server Bazat e të dhënave MDF.

Detaje
DataNumen DBF Repair Kutia e kutisë

DataNumen DBF Repair

Riparoni dBase, FoxBase, FoxPro dhe Visual FoxPro të korruptuar DBF files.

Detaje
DataNumen Oracle Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Oracle Recovery

Shërohen të korruptuar Oracle DBF skedarët e bazës së të dhënave.

Detaje

Imazhi / DokumentiProgram kompjuterik për rikuperimin e imazhit dhe dokumentit

DataNumen PDF Repair Kutia e kutisë

DataNumen PDF Repair

Riparoni dhe rikuperoni Acrobat të korruptuar PDF files.

Detaje
DataNumen DWG Recovery Kutia e kutisë

DataNumen DWG Recovery

Riparoni dhe rikuperoni AutoCAD të korruptuar DWG fotografi

Detaje
DataNumen PSD Repair Kutia e kutisë

DataNumen PSD Repair

Riparoni dhe rikuperoni imazhin e korruptuar të Photoshop (PSD, PDD) skedarët.

Detaje

Rimëkëmbja e të dhënave dhe skedari i zhvendosurSoftueri i Riparimit të të Dhënave dhe Undelete i Skedarit

DataNumen Data Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Data Recovery

Rikuperoni lost dhe skedarët e fshirë në disqet ose disqet tuaja.

Detaje
DataNumen NTFS Undelete Kutia e kutisë

DataNumen NTFS Undelete

Rikuperoni skedarët e fshirë në NTFS drejton.

Detaje

Paketa e rikuperimit të të dhënaveIntegruar Riparimi i të Dhënave

DataNumen Office Repair Kutia e kutisë

DataNumen Office Repair

Paketë për rikuperimin e të dhënave për aplikacionet e Microsoft Office, duke përfshirë Microsoft Access, Excel, Word, Outlook dhe PowerPoint.

Detaje
DataNumen Database Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Database Recovery

Paketa e rikuperimit të bazës së të dhënave, duke përfshirë mjetet e rikuperimit për bazat e të dhënave të korruptuara të Microsoft Access dhe DBF Bazat e të dhënave.

Detaje
DataNumen Archive Repair Kutia e kutisë

DataNumen Archive Repair

Arkivoni paketën e rikuperimit të të dhënave, duke përfshirë mjetet e rikuperimit për të korruptuarit Zip dhe arkivat SFX, RAR arkivat, Unix TAR arkivat, dhe Microsoft CAB arkivat.

Detaje

Rezervë dhe i gabuarSoftueri rezervë dhe i gabuar

DataNumen Disk Image Kutia e kutisë

DataNumen Disk Image

DataNumen Disk Image është një mjet i fuqishëm për të klonuar dhe rivendosur disqet ose disqet.

Detaje
DataNumen Backup Kutia e kutisë

DataNumen Backup

DataNumen Backup është mjeti më i mirë për të kopjuar dhe rikthyer të dhënat dhe skedarët tuaj të rëndësishëm.

Detaje
DataNumen File Splitter

DataNumen File Splitter

Ndani dhe bashkoni skedarët tuaj të mëdhenj.

Detaje