Pse DataNumen CAB Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen CAB Repair v2.4


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rregulluar të gjithë versionin e Microsoft cabskedarët inet.
 • Mbështetje për të riparuar CAB skedarët e kompresuar me MSZIP, Metodat LZX dhe Kuantike.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetje për të riparuar CAB skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të CAB files.
 • Siguroni një cung EXE dhe nxirrni një skedar SFX kur është e nevojshme.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur CAB skedarët që duhen riparuar në kompjuterin e klientit.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të riparoni një skedar me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen CAB Repair për të rikuperuar MS të dëmtuar Cabarkivat inet


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur Microsoft-i juaj cabarkivat inet (.CAB skedarët) janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen CAB Repair për të skanuar.CAB skedarët dhe rikuperoni të dhënat nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen CAB Repair.

DataNumen CAB Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar CAB skedarët me DataNumen CAB Repair, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë CAB fotografi.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit CAB skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni CAB emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur CAB arkivi për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen CAB Repair do të kursejë fiksin CAB skedoni në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.cab, ku xxxx është emri i burimit CAB dosje. Për shembull, për burimin CAB dosja e demtuar.cab , emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.cab. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen CAB Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin CAB dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi CAB skedari mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni fiksin CAB skedar me WinZip, FitoRAR ose aplikacione të tjera që mbështesin CAB files.

Më shumë informacion


DataNumen CAB Repair 2.4 lëshohet në 21 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen CAB Repair 2.2 lëshohet më 5 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen CAB Repair 2.1 lëshohet në 23 Janar, 2019

 • Mbështetni Windows 8.1 dhe 10.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen CAB Repair 2.0 është lëshuar më 9 nëntor 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Rregulloni disa gabime.