Rreth Nesh DataNumen

E themeluar në 2001, DataNumen, Inc. njihet si një udhëheqës botëror në teknologjitë e rikuperimit të të dhënave. Ne kemi shitur softuerin tonë të vlerësuar me çmime për rikuperimin e të dhënave në mbi 130 vende dhe shumë prej bizneseve më të mëdha në botë, duke përfshirë Shërbimet e Rrjetit Global AT&T, General Electric Co, IBM, HP, Dell Inc., Motorola Inc., The Procter & Gamble Co., FedEx Corp., Xerox Corp., Toyota Motor Corp. dhe shumë më tepër.

Ne gjithashtu sigurojmë komplet për zhvillimin e softverit (SDK) për zhvilluesit në mënyrë që ata të mund të integrojnë teknologjitë tona të pashembullta të rikuperimit të të dhënave në softuerin e tyre pa probleme.

Misioni themelor i DataNumen, Inc është të rikuperoni sa më shumë të dhëna nga katastrofat e të dhënave të pavëmendshme. Me teknologjitë tona të përparuara, ne përpiqemi të zbulojmë zgjidhjet më të mira të mundshme për klientët tanë dhe të minimizojmë humbjen në prishjen e të dhënave për arsye të ndryshme, të tilla si dështimet e pajisjeve, keq-veprimet njerëzore, viruset ose sulmet e hakerëve.

DataNumen, Inc përbëhet nga një ekip profesionistësh shumë të aftë për rikuperimin e të dhënave me specialitete të ndryshme. Ne jemi një ekip i ri me ide novatore të përkushtuara për prodhimin e softuerit më të mirë për rikuperimin e të dhënave në botë.

Zyrat tona:

Rajon Adresa
Asia-Pacific DataNumen, Inc
26 / F., Kulla e Grupit të Bukur
Suita 791, 77 Rruga Connaught
Qendror
Hong Kong
Asia-Pacific DataNumen, Inc
20 Martin Place, Suite 532
Sidnei, NSW 2000
Australi
Evropë DataNumen, Inc
1 Sheshi Trafalgar, Suita 290
Londër, WC2N 5BW
Mbretëria e Bashkuar
Evropë DataNumen, Inc
Bahnhofstraße 38, Suita 153
Erfurt, 99084
Gjermani
Amerikë Veriore DataNumen, Inc
3422 Shtegu i Vjetër i Kapitolit, Suita 1304
Wilmington, DE, 19808-6192, SHBA