Pse DataNumen Outlook Repair?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një produkti rikuperimi të Outlook. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Outlook Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër, duke përfshirë mjetin Riparimi Inbox (scanpst) dhe mjete të tjera të riparimit PST, në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Outlook Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve dhe problemeve të zakonshme në skedarin PST të Outlook


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Repair v8.5Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Outlook Repair për të rimarrë skedarët e korruptuar PST të Outlook


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur skedarët tuaj Outlook PST janë të korruptuar ose të dëmtuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht në Microsoft Outlook, mund t'i përdorni DataNumen Outlook Repair për të skanuar skedarët PST dhe për të rikuperuar të dhënat nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen Outlook Repair.

DataNumen Outlook Repair

Shënim: Para se të riparoni skedarin PST të korruptuar ose të dëmtuar me DataNumen Outlook Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin PST.

Zgjidhni skedarin e korruptuar ose të dëmtuar Outlook PST për t'u riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin PST për t'u riparuar në kompjuterin lokal.

Nëse e dini versionin Outlook të skedarit burimor PST që do të rregullohet, atëherë mund ta specifikoni në kutinë e kombinuar Zgjidhni Formatin krahas kutisë së redaktimit të skedarit burim, formatet e mundshme janë Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, Outlook 2013-2019 / Skedari PST i Office 365 dhe Outlook 2013-2019 / Office 365 OST dosje. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Repair do të skanojë skedarin burimor PST për të përcaktuar formatin e tij automatikisht. Sidoqoftë, kjo do të marrë kohë shtesë.

By default, DataNumen Outlook Repair do të ruajë të dhënat e rikuperuara në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.pst, ku xxxx është emri i skedarit burim PST. Për shembull, për skedarin burimor PST Outlook.pst, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Outlook_fixed.pst. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Ju mund të zgjidhni formatin e skedarit fiks PST në kutinë e kombinuar Zgjidhni Formatin krahas kutisë së redaktimit të skedarit fiks, formatet e mundshme janë Outlook 97-2002 dhe Outlook 2003-2019 / Office 365. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Repair do të gjenerojë skedarin fiks PST të pajtueshëm me Outlook të instaluar në kompjuterin lokal.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Outlook Repair do të starskanimi dhe riparimi i skedarit burimor PST. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse skedari burimor PST mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin fiks PST me Microsoft Outlook. E gjithë dosja ështërarchy do të rindërtohet në skedarin fiks PST dhe postat elektronike dhe objektet e tjera rikuperohen dhe vendosen në dosjet e tyre origjinale. Për lost & gjetën objekte, ato do të vendosen në dosjet Recovery_Groupxxx.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Repair 8.5 lëshohet në 26 Janar, 2021

 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 7.9 lëshohet në 9 Janar, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 7.8 lëshohet në 8 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 7.6 lëshohet më 31 tetor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 7.5 lëshohet në 8 Gusht, 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Eliminoni sendet e padobishme.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 7.2 lëshohet në 19 Qershor, 2020

 • Përmirësoni pajtueshmërinë e versionit 64bit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 7.1 lëshohet në 22 Janar, 2020

 • Përmirësoni performancën e rikuperimit.
 • Zvogëloni kujtesën e përdorur në procesin e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 7.0 lëshohet në 30 Dhjetor, 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 6.9 lëshohet më 27 shtator 2019

 • Përmirësoni funksionin e kërkimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 6.8 lëshohet në 29 Qershor, 2019

 • Eliminoni mospërputhjet në skedarin fiks PST.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 6.6 lëshohet në 28 Mars, 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 6.5 lëshohet në 28 Dhjetor, 2018

 • Mbështetni Outlook 2019.
 • Hiq automatikisht sende të padobishme.
 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 6.0 lëshohet më 12 tetor, 2018

 • Përmirësoni rikuperimin për skedarë të mëdhenj.
 • Siguroni më shumë kontrolle në regjistrin e riparimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 5.6 lëshohet më 23 qershor 2018

 • Outlook mbështetje për Office 365.
 • Përmirësoni performancën e versionit 64bit.
 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 5.5 lëshohet në 29 Mars, 2018

 • Mbështetje për të rikuperuar dosjet dhe mesazhet e fshira.
 • Mbështetni Outlook 2016.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 5.3 lëshohet më 16 korrik 2015

 • Mbështetje për të rikuperuar pjesë të pavlefshme të të dhënave.
 • Mbështetje për të kontrolluar nëse do të rimarrë fshihet, fshehur ose lost dhe gjetën sende.
 • Mbështetje për të rregulluar gabimin "Nuk mund të lëvizin artikujt" në skedarët PST të Outlook.

DataNumen Outlook Repair 5.2 lëshohet më 23 shtator 2014

 • Ulni konsumin e kujtesës.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 5.1 lëshohet më 9 korrik 2014

 • Mbështetni Outlook 64bit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 4.5 lëshohet në 15 Prill 2014

 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga skedarët e pa dëmtuar ose të dëmtuar VMWare VMDK (Disku i Makinerisë Virtuale) (* .vmdk), skedarët Virtual PC VHD (Hard Virtual Disk) (* .vhd), skedarët Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost skedarët (* .gho, * .v2i), skedarët e Windows NTBackup (*.bkf), Skedarët e imazheve ISO (* .iso), skedarët e imazheve të diskut (* .img), skedarët e imazheve CD / DVD (* .bin), skedarët e skedarit të diskut me pasqyrë alkooli 120% (MDF) (* .mdf) dhe skedarët e imazhit Nero (* .nrg).
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 4.1 është lëshuar më 12 shkurt 2014

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 4.0 është lëshuar më 12 dhjetor 2013

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2013.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 3.2 lëshohet më 3 gusht 2010

 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 3.1 lëshohet më 18 maj 2010

 • Përmirësoni performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni funksionin e zbulimit dhe raportimit të gabimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 3.0 është lëshuar më 18 mars 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 2.5 është lëshuar më 10 shkurt 2010

 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Rregulloni një defekt në ndarjen e skedarëve të mëdhenj.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 2.1 lëshohet në 28 Prill 2009

 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI.
 • Rregulloni një gabim në mesazhin e gabimit të përpunimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 2.0 lëshohet më 5 korrik 2008

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 1.5 lëshohet në 28 maj, 2008

 • Mbështetni Microsoft Windows Vista.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Repair 1.4 lëshohet në 7 maj, 2007

 • Mbështetni Microsoft Outlook 2007.
 • Rregulloni të metën në përpunimin e mesazheve të mëdha.

DataNumen Outlook Repair 1.2 lëshohet në 9 Tetor 2006

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Mbështetni metodat e përparuara të rimëkëmbjes.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 1.1 lëshohet më 31 dhjetor 2005

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Mbështetje për të zbuluar formatin burimor të skedarit PST automatikisht.
 • Mbështetje për të përcaktuar formatin e skedarit PST të daljes automatikisht sipas versionit të Outlook të instaluar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët PST për t'u riparuar në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit.

DataNumen Outlook Repair 1.0 është lëshuar më 19 nëntor 2005

 • Mjet i fuqishëm për të rikuperuar skedarë të korruptuar të dosjeve personale të Microsoft Outlook (.pst).