simptomë:

  1. Ju përdorni Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) për të riparuar një skedar të dosjeve personale të Outlook (PST) të dëmtuar ose të dëmtuar.
  2. Mjeti tregon që skedari PST është riparuar plotësisht.
  3. Ju hapni skedarin fiks PST në Outlook, por zbuloni se nuk ka artikuj në të, ose artikujt që dëshironi nuk janë rikuperuar.

Shpjegim i saktë:

Dosja PST është shumë e korruptuar dhe e dëmtuar. Prandaj, Inbox Repair Tool (Scanpst) nuk është në gjendje të rikuperojë artikujt që dëshironi.

Ju duhet të përdorni DataNumen Outlook Repair për të riparuar skedarin e korruptuar PST. Me programim të sofistikuar dhe metodologji algoritmi, DataNumen Outlook Repair gjithmonë do të shërohet most e të dhënave të rikuperueshme formojnë skedarin e korruptuar PST, kështu që është mjeti më i mirë i rimëkëmbjes së Outlook në treg.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar PST që do të shkaktojë gabimin. Outlook_3.pst

Dosja u rikuperua nga DataNumen Outlook Repair: Outlook_3_fiksuar.pst

Referencat: