simptomë:

Kur përdorni Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) për të riparuar një skedar të dosjeve personale Outlook (PST) të dëmtuara ose të dëmtuara, në vend që të kryeni detyrën e riparimit, mjeti varet pa fund dhe nuk u përgjigjet komandave të përdoruesit. Nëse hapni Windows Task Manager, do të zbuloni se statusi i aplikacionit është "Nuk përgjigjet". Nëse e mbyllni aplikacionin në mënyrë jonormale dhe rezervonitarPër të riparuar të njëjtën skedar, gjithmonë do të merrni të njëjtat rezultate.

Shpjegim i saktë:

Korrupsioni ose dëmtimi i dosjes PST është shumë i rëndë dhe kompleks. Kur Inbox Repair Tool (Scanpst) përpiqet të riparojë skedarin, ai do të dalë në sythe të vdekur pafund dhe nuk mund të riparojë skedarin më.

Ju duhet të përdorni DataNumen Outlook Repair për të riparuar skedarin e korruptuar PST. Me programim të sofistikuar dhe metodologji algoritmi, DataNumen Outlook Repair gjithmonë do të shërohet most e të dhënave të rikuperueshme formojnë skedarin e korruptuar PST, kështu që është mjeti më i mirë i rimëkëmbjes së Outlook në treg.

Referencat: