Përdorim DataNumen Outlook Repair për të rikuperuar skedarin tuaj me madhësi të madhe 2 GB PST, nga:

Shndërroni atë në formatin e ri Outlook 2003.

or

Ndajeni atë në disa skedarë më të vegjël

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Microsoft Outlook 2002 dhe versionet më të ulëta kufizojnë madhësinë e skedarit PST në 2 GB. Kurdoherë që madhësia e skedarit PST arrin ose tejkalon atë kufi, nuk do të jeni në gjendje të përdorni atë, ose nuk mund të shtoni ndonjë të dhënë të re në të. Kjo quhet Problem i madh i skedarit PST.

Microsoft nuk ka një mënyrë të kënaqshme për të zgjidhur problemin. Zgjidhja më e mirë është produkti ynë DataNumen Outlook Repair, E cila mund të rikuperojë skedarin PST të madhësisë lehtë dhe me efikasitet. Për ta bërë këtë, ekzistojnë dy metoda alternative:

  1. Nëse keni të instaluar versione Outlook 2003 ose versione më të larta, mundeni shndërroni skedarin PST të madh në formatin e ri Outlook 2003, i cili nuk ka kufirin e madhësisë 2 GB. Kjo është metoda e preferuar.
  2. Nëse nuk keni versione Outlook 2003 ose versione më të larta, mundeni ndani skedarin PST të përmasave të mëdha në disa skedarë më të vegjël. Çdo skedar përmban një pjesë të të dhënave në skedarin origjinal PST, por është më pak se 2 GB kështu që ju mund të përdorni atë me Outlook 2002 ose versione më të ulëta pa ndonjë problem. Kjo metodë është pak e papërshtatshme pasi ju duhet të menaxhoni skedarë të shumtë PST pas procesit të ndarjes.
Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

 

Referencat: