Çfarë të bëni kur Outlook PST /OST Skedari është i ngadaltë ose nuk reagon

Në p-në e sotmeost, ne do të shqyrtojmë arsyet e zakonshme pse PST ose OST skedarët mund të bëhen të ngadaltë ose jo reagues dhe ofrojnë mundësi të ndryshme për të rregulluar këtë problem. Nëse vini re se softueri i emailit të klientit tuaj po vonon shumë për të ngarkuar të dhënat e kutisë postare, duhet të hetoni shkaqet dhe t'i rregulloni ato. Kjo sepse këto simptoma mund të tregojnë një problem më të madh me softuerin tuaj MS Outlook. Çfarë e bën PDT /OST dosjet të jenë të ngadalta ose jo reaguese? Ka disa arsye që mund të komprometojnë ...

Lexo më shumë "

Çfarë të bëni kur mjeti i riparimit të kutisë së Outlook (scanpst.exe) dështon të riparojë skedarët PST

Në seksionet më poshtë, ne do të marrim një analizë të thelluar të softuerit SCANPST dhe do të shqyrtojmë se çfarë mund të bëni kur ky aplikacion nuk mund të rregullojë skedarët e kuti postare të dëmtuara. Ashtu si skedarët e tjerë dixhitalë, të dhënat e kutisë postare të Outlook dëmtohen. Sidoqoftë, Microsoft ka zhvilluar SCANPST, një mjet falas, për të ndihmuar përdoruesit të riparojnë skedarët Outlook kur dëmtohen. Por çfarë ndodh kur ky mjet riparimi nuk arrin të rregullojë skedarë të korruptuar PST? Këtu keni një analizë të thelluar të softuerit SCANPST dhe një vështrim të shpejtë në ...

Lexo më shumë "

Çfarë të bëni kur mjeti i riparimit të kutisë së Outlook (scanpst.exe) nuk mund të rikuperojë artikujt e kërkuar

Kjo fost do të shqyrtojë procesin e rikuperimit të skedarit kur përdorni aplikacionin SCANPST dhe çfarë mund të bëni nëse programi nuk rigjeneron një pjesë ose të gjithë sendet e synuara të kutisë postare nga një skedar i korruptuar PST. Microsoft u siguron përdoruesve të Outlook një mjet për të riparuar skedarët e kutisë postare kur dëmtohen. Ndonjëherë mjeti i integruar mund të dështojë të rikuperojë një pjesë ose të gjithë sendet e synuara. Cfare mund te besh? Si funksionon aplikacioni SCANPST Kur hapni programin scanpst.exe, ju nxit ...

Lexo më shumë "