Pse DataNumen TAR Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen TAR Repair v3.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për rregullimin e Unix standard Tar files.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Tar skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të Tar files.
 • Mbështetje për të rregulluar Tar skedarë aq të mëdhenj sa 2TB (2048 GB).
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur Tar skedarët që duhen riparuar në kompjuterin e klientit.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni Tar skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen TAR Repair për të rimarrë dëmtuar TAR arkiv


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj TAR arkivat janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen TAR Repair për të skanuar TAR arkivoni dhe rikuperoni të dhënat nga ato sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen TAR Repair.

DataNumen TAR Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar TAR arkiv me DataNumen TAR Repair, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në TAR Arkivi.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit TAR arkivi për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni TAR emrin e arkivit direkt ose kliko në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin e arkivit. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur TAR skedari i arkivit për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen TAR Repair do të kursejë fiksin TAR arkivi i skedarit si xxxx_fiksuar.tar, ku xxxx është emri i burimit TAR Arkivi. Për shembull, për burimin TAR arkivi I demtuar.tar, arkivi i paracaktuar fiks do të jetë Damaged_fixed.tar. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit të arkivit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin e arkivit fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen TAR Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin TAR Arkivi. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi TAR arkivi mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni fiksin TAR arkiv me aplikacionet përkatëse.

Më shumë informacion


DataNumen TAR Repair 3.0 lëshohet më 11 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen TAR Repair 2.4 lëshohet në 21 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen TAR Repair 2.2 lëshohet më 5 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen TAR Repair 2.1 lëshohet në 8 Mars, 2020

 • Mbështetje për tu rikuperuar tar skedarët e krijuar nga 7-Zip.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen TAR Repair 2.0 është lëshuar më 16 nëntor 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen TAR Repair 1.2 është lëshuar më 5 qershor 2005

 • Përmirësoni saktësinë dhe shpejtësinë e dëmshpërblimit.
 • Fix disa bugs të vogla.