Pse DataNumen PDF Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen PDF Repair v3.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha versionet e Acrobat PDF files.
 • Mbështetje për të rikuperuar faqet, si dhe imazhet në PDF dokumente.
 • Mbështetje për të riparuar të ndryshme PDF gabimet e formatit të skedarit.
 • Mbështetje për të riparuar PDF skedarët që nuk përputhen me PDF Specifikim.
 • Mbështetje për të riparuar PDF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të PDF files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur PDF skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni një Acrobat PDF skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen PDF Repair për të rimarrë dëmtuar ose të korruptuar PDF Files


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur Acrobat juaj PDF skedarët janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen PDF Repair për të skanuar PDF skedarët dhe rikuperoni të dhënat nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen PDF Repair.

DataNumen PDF Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar PDF dosja me DataNumen PDF Repair, ju lutemi mbyllni Acrobat Reader dhe çdo aplikacion tjetër që mund të hyjë në PDF fotografi.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit PDF skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni PDF emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur PDF skedari për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen PDF Repair do të kursejë fiksin PDF skedoni në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.pdf, ku xxxx është emri i burimit PDF dosje. Për shembull, për burimin PDF dosja e demtuar.pdf, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.pdf. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen PDF Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin PDF dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi PDF skedari mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni fiksin PDF skedar me Acrobat Reader ose ndonjë tjetër PDF aplikacione të përputhshme.

Më shumë informacion


DataNumen PDF Repair 3.0 lëshohet më 4 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 2.6 lëshohet në 21 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 2.4 lëshohet më 6 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 2.3 lëshohet më 11 nëntor 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 2.1 lëshohet më 31 gusht 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 2.0 është lëshuar më 16 mars 2009

 • Rishkruaj motorin e riparimit.
 • Rizenjoni GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PDF Repair 1.0 lëshohet më 4 gusht 2005

 • Mjet i fuqishëm për të rikuperuar Acrobat të korruptuar PDF files.