Pse DataNumen Database Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Database Recovery v2.7


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar Microsoft Access 95 deri në 2016 dhe Access për Office 365 MDB dhe bazat e të dhënave ACCDB.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturën dhe regjistrimet e tabelave në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rikuperuar tabelat dhe rekordet e fshira në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetni të gjitha versionet e DBF baza e të dhënave, përfshirë dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 për dos, dBASE 5 për Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, etj.
 • Mbështetje për të riparuar DBF skedarë me memo ose fusha të të dhënave binare të ruajtura në skedarët DBT ose FPT.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh të korruptuar.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni me lehtësi një skedar me menunë kontekstuale të Windows Explorer.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%


Më shumë informacion


DataNumen Database Recovery 2.7 lëshohet në 25 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Database Recovery 2.5 lëshohet më 7 nëntor 2020

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 3.1.
 • upgrade DataNumen DBF Repair në versionin 2.2.

DataNumen Database Recovery 2.4 lëshohet në 7 Dhjetor, 2019

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.9.
 • upgrade DataNumen DBF Repair në versionin 2.1.

DataNumen Database Recovery 2.1 lëshohet në 31 maj, 2018

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.3.

DataNumen Database Recovery 2.0 është lëshuar më 3 dhjetor 2013

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.2.
 • upgrade DataNumen DBF Repair në versionin 2.0.

DataNumen Database Recovery 1.0 lëshohet në 5 Prill 2006

 • Suitë e rigjeneruar e bazës së të dhënave. Ai përfshin mjete rikuperimi për bazat e të dhënave të korruptuara të MS Access dhe DBF Bazat e të dhënave.