Pse DataNumen Archive Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Archive Repair v3.8


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar të gjitha nëntipet e Zip skedarët dhe të gjitha llojet e skedarëve që vetë-nxjerrin.
 • Mbështetje për të riparuar të gjitha nëntipet e RAR arkivat.
 • Mbështetje për të riparuar standardin Unix TAR files.
 • Mbështetje për të riparuar të gjithë versionin e Microsoft cabskedarët inet, të kompresuara me MSZIP, Metodat LZX dhe Kuantike.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetje për të riparuar skedarët në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh të korruptuar.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni me lehtësi një skedar me menunë kontekstuale të Windows Explorer.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%


Më shumë informacion


DataNumen Archive Repair 3.8 lëshohet më 16 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Archive Repair 3.3 lëshohet në 25 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Archive Repair 3.1 lëshohet më 5 nëntor 2020

 • upgrade DataNumen CAB Repair në versionin 2.2.
 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 3.0.
 • upgrade DataNumen RAR Repair në versionin 3.0.
 • upgrade DataNumen TAR Repair në versionin 2.2.

DataNumen Archive Repair 3.0 lëshohet në 19 maj, 2020

 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.9.
 • upgrade DataNumen RAR Repair në versionin 2.8.

DataNumen Archive Repair 2.7 lëshohet në 20 Dhjetor, 2019

 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.7.
 • upgrade DataNumen RAR Repair në versionin 2.7.

DataNumen Archive Repair 2.5 lëshohet në 29 Gusht, 2019

 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.4 lëshohet më 29 korrik 2019

 • upgrade DataNumen RAR Repair në versionin 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.3 lëshohet më 28 nëntor 2018

 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.2 lëshohet në 19 maj, 2018

 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.3.
 • upgrade DataNumen RAR Repair në versionin 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.0 është lëshuar më 26 nëntor 2013

 • Shtoj DataNumen RAR Repair në suitë.
 • upgrade DataNumen Zip Repair në versionin 2.2.
 • upgrade DataNumen TAR Repair në versionin 2.0.
 • upgrade DataNumen CAB Repair në versionin 2.0.

DataNumen Archive Repair 1.0 lëshohet në 14 Prill 2006

 • Komplet i rikuperimit të të dhënave të arkivit të integruar. Ai përfshin mjete rikuperimi për të korruptuarit Zip dhe arkivat SFX, Unix TAR arkivat, dhe Microsoft CAB arkivat.