Pse DataNumen RAR Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i a RAR produkt i rikuperimit. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen RAR Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër, përfshirë edhe WinRAR dhe të tjera RAR mjete riparimi, në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen RAR Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen RAR Repair v3.5


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar të gjitha versionet e RAR dhe skedarët SFX.
 • Mbështetje për të rimarrë arkivat me shumë vëllime dhe solide.
 • Mbështetje për të rikuperuar arkivat e koduara nga një fjalëkalim.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur RAR dhe arkivat SFX për t'u riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetje për të riparuar RAR skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të RAR dhe skedarët SFX.
 • Mbështetje për të riparuar RAR arkiva të mëdha si 8, 388, 608 TB (dmth. 8, 589, 934, 592 GB).
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një RAR arkivoni me menunë kontekstuale të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen RAR Repair për të rimarrë dëmtuar RAR Arkivi


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj RAR arkivi është i dëmtuar ose i korruptuar për arsye të ndryshme dhe nuk mund ta hapni normalisht, mund ta përdorni DataNumen RAR Repair për të skanuar RAR arkivoni dhe rikuperoni skedarët në të sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen RAR Repair.

DataNumen RAR Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar RAR arkiv me DataNumen RAR Repair, ju lutem mbylleni WinRAR dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në RAR Arkivi.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit RAR arkivi për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni RAR emrin e arkivit direkt ose kliko në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur arkivin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur RAR arkivi për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen RAR Repair do të rimarrë dhe nxjerrë skedarët në RAR arkivojeni në një direktori të quajtur xxxx_rekuperuar, ku xxxx është emri i burimit RAR Arkivi. Për shembull, për burimin RAR arkivi I demtuar.rar, direktoria e paracaktuar e daljes do të dëmtohet - rikuperohet. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e direktorisë së daljes ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur drejtorinë.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen RAR Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin RAR dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi RAR skedari mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni direktorinë e prodhimit të specifikuar në hapin 3 dhe të kontrolloni skedarët e rikuperuar në të.

Më shumë informacion


DataNumen RAR Repair 3.5 lëshohet në 3 maj, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 3.2 lëshohet në 18 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 3.0 lëshohet më 4 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.9 lëshohet më 9 shtator 2020

 • Përmirësoni përpunimin e ritmitrarskedarët y.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.8 lëshohet në 19 Prill 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit dhe shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.7 lëshohet më 18 nëntor 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.6 lëshohet më 24 korrik 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen RAR Repair 2.5 lëshohet në 28 Qershor, 2018

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen RAR Repair 2.3 lëshohet në 20 Prill 2018

 • Përmirësoni rikuperimin për të koduar RAR arkivat.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.2 është lëshuar më 19 shtator 2016

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.1 lëshohet më 14 shtator 2013

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 2.0 lëshohet më 6 korrik 2013

 • Përkrahni WinRAR v5.x.
 • Rishkruaj ndërfaqen e përdoruesit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen RAR Repair 1.2 është lëshuar më 27 shtator 2006

 • Mbështetje për të ngarkuar të korruptuar RAR ose arkivat SFX në serverin tonë ftp.
 • Mbështetje për të rimarrë drejtoritë në RAR arkivat.
 • Përmirësoni mekanizmin e rikuperimit të gabimit.
 • Fix disa bugs të vogla.