DataNumen RAR Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen RAR Repair 3.5 FitojRAR 5.40 Kuti Veglash Riparimi për RAR 1.4 Riparimi Remo RAR 2.0 i lehtë RAR Riparimi 2.0 Riparimi i Arkivit SysInfoTools 1.0 Jodot RAR Riparimi 1.0

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 91.33% (Më e mira) 48.23% 86.93% 84.16% 10.32% 71.62% 84.02%
Rasti 1 (5 MB) 84.62% 69.23% 84.62% 84.62% 46.15% 69.23% 84.62%
Rasti 2 (50 MB) 96.15% 0% 88.46% 84.62% 0% 84.62% 84.62%
Rasti 3 (100 MB) 89.09% 81.82% 81.82% 78.18% 5.45% 78.18% 78.18%
Rasti 4 (200 MB) 93.69% 90.09% 90.09% 86.49% 0% 77.78% 86.49%
Rasti 5 (500 MB) 93.10% 0% 90% 86.90% 0% 48.28% 86.21%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit / 64bit Po Po Po Po Po Po Po

Karakteristika të tjera

Mbështetni skedarin SFX Po Po Po jo jo jo jo
Ekstraktoni përmbajtjen në RAR skedar Po Po Po Po Po Po Po
Maksimumi i Mbështetur RAR Madhësia e dokumentit 16, 777, 216 TB 8,589,934,591 GB > = 4 GB > = 4 GB > = 4 GB > = 1 TB > = 4 GB
Mbështetja e koduar RAR arkiv Po Po Po Po Po Po Po
riparim RAR dhe skedarët SFX në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po Po Po jo Po SFX nuk mbështetet SFX nuk mbështetet
Riparoni një grumbull prej RAR dhe skedarët SFX. Po Po jo jo jo SFX nuk mbështetet jo
Gjeni dhe zgjidhni RAR dhe skedarët SFX për t'u riparuar në kompjuterin lokal. Po Po jo jo SFX nuk mbështetet SFX nuk mbështetet jo
Integrimi me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni një RAR skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë Po jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop Po Po jo jo jo jo jo
Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës Po Po jo jo jo jo jo