Karriera

Mirë se vini në një vend pune emocionues dhe krijues, ku njerëzit janë ata që bëjnë diferencën.

At DataNumen, ne e dimë që suksesi ynë është rezultat i forcës sonë të pabesueshme punëtore - një ekip profesionistësh të talentuar, shumë të motivuar, duke punuar së bashku për të ofruar zgjidhje për rikuperimin e të dhënave që ndihmojnë njerëzit kur ndodh fatkeqësia e të dhënave. Ne jemi të apasionuar për atë që bëjmë dhe për kë e bëjmë, dhe me atë pasion vjen qëllimi.

Si ekip, ne vazhdimisht kërkojmë mënyra të reja dhe inovative për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të operuar biznesin tonë.

Misioni ynë është i thjeshtë: bëni produkte të shkëlqyera që i ndihmojnë njerëzit të rimarrin të dhënat e tyre sa më shumë që të jetë e mundur. Mjedisi ynë bashkëpunues i punës na mban të përqendruar dhe të përkushtuar kolektivisht në arritjen e këtij qëllimi. DataNumenKultura përfshin shumëllojshmërinë e ideve, mënyrave të jetesës, njohurive profesionale dhe perspektivave personale. Ne jemi krenarë për atë që bëjmë dhe gjithmonë jemi duke kërkuar njerëz të pasionuar për të ndihmuar biznesin tonë të lulëzuar.

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë? Shikoni punët tona më poshtë dhe aplikoni sot.