Pse DataNumen Exchange Recovery?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një OST shërim dhe OST në produktin e konvertimit PST. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Exchange Recovery ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Exchange Recovery tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve dhe problemeve të zakonshme në këmbim OST Skedar


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Exchange Recovery v8.5


 • Mbështetni shkëmbimin 5.0 deri në 2019.
 • Mbështetni Outlook 97 deri në 2019 dhe Outlook për Office 365.
 • mbështetje OST skedarët e krijuar nga Exchange ActiveSync.
 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019. Të dy sistemet operative 32bit dhe 64bit janë të mbështetura.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet postare, dosjet, fosts, kalendarët, takimet, kërkesat për takime, kontaktet, listat e shpërndarjes, detyrat, kërkesat për detyra, revistat dhe shënimet në OST dosjet. Të gjitha pronat, të tilla si tema, nga, nga cc, BC, data, etj, janë rikuperuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, format RTF dhe HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e ngulitura, të tilla si një mesazh tjetër, Fletët e punës në Excel, dokumentet Word, etj.
 • Artikujt e rikuperuar ruhen dhe konvertohen në skedarë të dosjeve personale (PST) që mund të arrihen lehtësisht nga Microsoft Outlook dhe klientë të tjerë të përputhshëm me postë.
 • Mbështetje për të rikuperuar artikujt e fshirë në kutinë postare të Exchange, duke përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, kalendarët, takimet, kërkesat për takime, kontaktet, listat e shpërndarjes, detyrat, kërkesat për detyra, revistat dhe shënimet.
 • Mbështetje për të kthyer OST në skedarët PST shpejtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të rimarrë 2GB të tepërt OST files.
 • Mbështetje për tu rikuperuar OST skedarë aq të mëdhenj sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Mbështetje për të ndarë skedarin PST të prodhimit në disa skedarë të vegjël.
 • Mbështetje për të rimarrë mbrojtur fjalëkalimin OST skedarët, si kriptimi i ngjeshur dhe kriptimi i lartë (ose kriptimi më i mirë) mbështeten. OST skedari mund të rikuperohet edhe nëse nuk keni fjalëkalimin.
 • Mbështetje për të gjeneruar skedar fiks PST në formatin Outlook 97-2002, format Outlook 2003-2019 dhe formatin Outlook për Office 365.
 • Mbështetje për tu rikuperuar OST të dhënat e skedarëve nga skedarët e pa dëmtuar ose të dëmtuar VMWare VMDK (Disku i Makinerisë Virtuale) (*. vmdk), skedarët Virtual PC VHD (Hard Virtual Disk) (*. vhd), skedarët e Imazhit të Vërtetë Acronis (*. tib), Norton Ghost skedarët (*. gho, * .v2i), skedarët e Windows NTBackup (*.bkf), Skedarët e imazheve ISO (*. Iso), skedarët e imazheve të diskut (*. Img), skedarët e imazheve CD / DVD (*. Bin), skedarët e skedarit të diskut të pasqyrës Alkooli 120% (MDF) (*. Mdf) dhe skedarët e imazhit Nero (* .nrg).
 • Mbështetje për të riparuar dhe konvertuar OST skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar dhe konvertuar një grumbull të OST files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur OST skedarët që duhen riparuar në kompjuterin e klientit.
 • Mbështetje për të ruajtur skedarin PST të rikuperuar në çdo vend, duke përfshirë disqet e bashkangjitura në rrjet të njohura nga kompjuteri lokal.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një OST skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Exchange Recovery për të kthyer OST te skedarët PST


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur ndodh katastrofë në serverin Microsoft Exchange, siç janë prishjet e serverit, prishja e bazës së të dhënave të serverit, etj., Dosja Offline e Exchange (.ost) skedarët në kompjuterin e klientit ende përmbajnë mesazhet postare dhe të gjitha sendet e tjera të llogarisë suaj të postës. Ju mund të përdorni DataNumen Exchange Recovery për të kthyer në OST skedarët në skedarët PST në mënyrë që të dhënat brenda skedarëve të mund të arrihen në Microsoft Outlook.

Për më tepër, kur hasni gabime dhe probleme të ndryshme me OST skedarë, të tilla si korrupsioni i të dhënave, gabimet e sinkronizimit, fshirja e postës elektronike gabimisht, 2 GB e madhe OST problemi i skedarit, etj., gjithmonë mund ta përdorni DataNumen Exchange Recovery për të rimarrë të dhëna nga OST skedarët dhe konvertimin e tyre në formatin PST.

Start DataNumen Exchange Recovery.

DataNumen Exchange Recovery

Shënim: Para se të konvertohet OST dosja me DataNumen Exchange Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje ose modifikuar OST dosje. Gjithashtu ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook.

Zgjidhni OST skedari që do të konvertohet:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni OST emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur OST skedari që do të konvertohet në kompjuterin lokal.

Nëse e dini versionin Outlook të burimit OST skedari që do të riparohet, atëherë mund ta specifikoni në kutinë e kombinuar Zgjidhni Formatin krahas kutisë së redaktimit të skedarit burimor, formatet e mundshme janë Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010 dhe Outlook 2013-2019 / Office 365. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Exchange Recovery do të skanojë burimin OST skedari për të përcaktuar formatin e tij automatikisht. Sidoqoftë, kjo do të marrë kohë shtesë.

DataNumen Exchange Recovery do të ruajë të dhënat e konvertuara si një skedar të ri në formatin Outlook PST në mënyrë që të mund të përdorni Microsoft Outlook për të hapur dhe parë objektet e konvertuara. Dhe si parazgjedhje, emri i ri i skedarit është xxxx_recained.pst, ku xxxx është emri i burimit OST dosje. Për shembull, për burimin OST skedari Burimi.ost, skedari i parazgjedhur i konvertuar do të jetë Source_recained.pst. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit të konvertuar ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe përzgjedhur skedarin e konvertuar.

Ju mund të zgjidhni formatin e skedarit PST të konvertuar në kutinë e kombinuar Zgjidhni Formatin krahas kutisë së redaktimit të skedarit të konvertuar, formatet e mundshme janë Outlook 97-2002 dhe Outlook 2003-2019 / Office 365. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Exchange Recovery do të gjenerojë skedarin PST të konvertuar në përputhje me Outlook të instaluar në kompjuterin lokal.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Exchange Recovery do të start konvertimit nga burimi OST skedari në skedarin PST. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e konvertimit.

Pas procesit të konvertimit, nëse ndonjë e dhënë mund të konvertohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin PST të konvertuar me Microsoft Outlook dhe të shihni objektet e konvertuara. Ju lutem vini re DataNumen Exchange Recovery do të përpiqen të vendosin objektet e konvertuara në dosjet e tyre origjinale. Sidoqoftë, për lost dhe objektet e gjetura, ato do të rikuperohen dhe do të vendosen në dosje speciale si Recovery_Group1, Recived_Group2, etj.

Më shumë informacion


DataNumen Exchange Recovery 8.5 lëshohet në 28 Janar, 2021

 • Spanjisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Portugez, Rusisht, Japonez, Koreane dhe Kineze të Thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 7.8 lëshohet në 10 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 7.6 lëshohet më 31 tetor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 7.5 lëshohet në 19 Gusht, 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Eliminoni sendet e padobishme.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 7.2 lëshohet në 21 Qershor, 2020

 • Përmirësoni pajtueshmërinë e versionit 64bit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 7.1 lëshohet në 8 Shkurt 2020

 • Përmirësoni performancën e rikuperimit.
 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Zvogëloni kujtesën e përdorur në procesin e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 6.9 lëshohet më 3 tetor, 2019

 • Përmirësoni funksionin e kërkimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 6.8 lëshohet më 8 korrik 2019

 • Eliminoni mospërputhjet në skedarin fiks PST.
 • Rizenjoni motorin e rikuperimit të serisë.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e rikuperimit grumbull.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 6.5 lëshohet në 24 Janar, 2019

 • Mbështetni Exchange Server 2019 dhe Outlook 2019.
 • Hiq automatikisht sende të padobishme.
 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 6.0 lëshohet më 12 nëntor 2018

 • Përmirësoni rikuperimin për skedarë të mëdhenj.
 • Siguroni më shumë kontrolle në regjistrin e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 5.6 lëshohet më 21 shtator 2018

 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 5.5 lëshohet në 28 Prill 2018

 • Mbështetni Exchange Server 2016, Outlook 2016 dhe Office 365.
 • Përmirësoni performancën e versionit 64bit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 5.0 lëshohet më 29 korrik 2015

 • Mbështetni Outlook 64bit.
 • Mbështetje për të rikuperuar pjesë të pavlefshme të të dhënave.
 • Mbështetje për të kontrolluar nëse do të rimarrë fshihet, fshehur ose lost dhe gjetën sende.
 • Mbështetje për të rregulluar gabimin "Nuk mund të lëvizin artikujt" në OST files.

DataNumen Exchange Recovery 4.5 është lëshuar më 12 qershor 2014

 • Mbështetje për të rimarrë Outlook 2013 OST files.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 4.0 lëshohet në 29 Prill 2014

 • Mbështetje për tu rikuperuar OST skedarët e të dhënave nga skedarët e pa dëmtuar ose të dëmtuar VMWare VMDK (Disku i Makinës Virtuale) (* .vmdk), skedarët Virtual PC VHD (Hard Virtual Disk) (* .vhd), skedarët Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost skedarët (* .gho, * .v2i), skedarët e Windows NTBackup (*.bkf), Skedarët e imazheve ISO (* .iso), skedarët e imazheve të diskut (* .img), skedarët e imazheve CD / DVD (* .bin), skedarët e skedarit të diskut me pasqyrë alkooli 120% (MDF) (* .mdf) dhe skedarët e imazhit Nero (* .nrg).
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 3.5 është lëshuar më 20 janar 2014

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 lëshohet më 12 gusht 2010

 • Përmirësoni performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Exchange 2010 dhe Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 është lëshuar më 24 mars 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 2.0 është lëshuar më 29 dhjetor 2008

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Mbështetni Microsoft Windows Vista.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2007 dhe Exchange 2007.
 • Rregulloni të metën në përpunimin e mesazheve të mëdha.

DataNumen Exchange Recovery 1.1 lëshohet në 10 nëntor 2006

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Mbështetni disa metoda të përparuara të rimëkëmbjes.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 1.0 është lëshuar më 1 janar, 2006

 • Mjet i fuqishëm për të rikuperuar hapësirën e jashtme të jetimit ose të korruptuar të Microsoft Exchange (.ost) skedarët