Kur përdorni Microsoft Outlook për të hapur një i korruptuar or jetim dosje jashtë linje (OST), ose sinkronizoni atë me serverin Exchange, do të hasni mesazhe të ndryshme gabimi, të cilat mund të jenë paksa konfuze për ju. Prandaj, këtu do të përpiqemi të rendisim të gjitha gabimet e mundshme, të renditura sipas frekuencës së tyre që ndodhin. Për secilin gabim, ne do të përshkruajmë simptomën e tij, do të shpjegojmë arsyen e tij të saktë dhe do të japim zgjidhjen, në mënyrë që t'i kuptoni ato më mirë. Më poshtë do të përdorim 'emrin e skedarit.ost'për të shprehur Shkëmbimin tuaj të gabuar OST emrin e skedarit.

Për më tepër, kur përdorni dosje jashtë linje (OST) skedar me serverin Microsoft Exchange, ju gjithashtu mund të hasni shpesh problemet e mëposhtme, të cilat mund të zgjidhen nga DataNumen Exchange Recovery lehtë.