Për porosi të reja, DataNumen do të ofrojë një muaj mbështetje dhe mirëmbajtje falas pasi të blini produktet tona. Pas kësaj, ju duhet të regjistroheni Plani Vjetor i Mbështetjes dhe Mirëmbajtjes ose paguajnë për secilën mbështetje dhe incidencë të mirëmbajtjes.

Për porositë e azhurnimit, DataNumen nuk do të ofrojë ndonjë mbështetje dhe mirëmbajtje falas, nëse nuk jeni pajtuar në shërbimin tonë Plani Vjetor i Mbështetjes dhe Mirëmbajtjes.

Ju lutem na kontaktoni të njohësh informacione më të hollësishme dhe si të përfundosh pagesën për mbështetjen dhe mirëmbajtjen.