Programi Affiliate është një mundësi e shkëlqyeshme për ju që të fitoni para duke shitur produktet tona të softverit për rikuperimin e të dhënave të vlerësuara me çmime. Ne mirëpresim cilindo, nga individë, biznese të vogla deri te revistat, portalet dhe dyqanet.

DataNumen programi i anëtarësimit është më i miri. Pse

  • Komision i lartë, sistem fleksibël i përqindjes.

Për çdo shitje që gjeneroni, ju fitoni jo më pak se 20% të shumës totale të shitjes. Komisioni rritet në varësi të performancës tuaj! Sa më i lartë të jetë vëllimi i shitjeve të produkteve tona të rikuperimit të të dhënave, aq më shumë do të jetë përqindja juaj.

  • DataNumen produktet janë shumë të popullarizuara.

Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë një garanci të vendosur për nivelin e lartë të shitjeve. Si lider botëror në teknologjitë e rikuperimit të të dhënave, ne kemi shitur softuerin tonë të vlerësuar me çmime për rikuperimin e të dhënave në mbi 130 vende. Klientët tanë shkojnë nga fillestar kompjuteri deri tek konsulentët profesionistë të IT dhe ofruesit e shërbimeve të rikuperimit të të dhënave, nga organizata të vogla në biznese të mëdha duke përfshirë pasurinë 500. Në fakt, çdo përdorues kompjuteri mund të ketë një kërkesë të mundshme për produktet tona të rikuperimit të të dhënave.

  • Mbështetje e plotë informuese.

Duke qenë bashkëpunëtori ynë, ju merrni qasje në informacione shumë të rëndësishme dhe të dobishme:

  • leshimet e reja,
  • raporti i blerjeve dhe shkarkimeve (shkalla e konvertimit) për të gjitha produktet,
  • veprimet dhe zbritjet tona të ardhshme të marketingut,
  • produktet tona bestseller.

Për ta bërë të mundur, ne kryejmë lajme speciale fosting për filialet dhe mbështesni seksionin e mbyllur të partnerëve me shumë informacione në lidhje me produktet tona. Kjo do t'ju ndihmojë të zgjidhni produktet më të mira për t'u shitur në faqen tuaj, të optimizoni marketingun tuaj dhe të krahasoni efektivitetin e shitjeve.

  • Paketa të plota të materialeve promovuese.

Të gjitha materialet e promovimit për të gjitha produktet (të tilla si përshkrimi, reklamimi dhe mjetet e komunikimit, banderola, çmime, vlerësime, mendimet më të mira të klientëve, intervista me zhvilluesit dhe shumë më tepër) janë gjithmonë në dispozicion të partnerëve tanë. Ju nuk do të keni shpenzuar shumë kohë kur kërkoni për një banderolë ose një fotografi që ju nevojitet në sit.

  • Fushata reklamuese dhe veprime të marketingut të bashkëpunuara.

Ne mund të kryejmë fushata reklamuese të bashkëpunuara me ju. Ka çmime speciale për partnerët, si dhe shumë zbritje, shitje pushimesh, postë direkte dhe shumë më tepër. Ju gjithmonë mund të bëni një kërkesë për të marrë materiale reklamimi të çdo lloji. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në rritjen e përqindjes së komisionit kur rregulloni lajmet fostfushatat reklamuese dhe veprimet e marketingut. Ndonjëherë ne madje financojmë pjesërisht veprime të tilla. Ju keni një ide? Na kontaktoni!

  • Mbështetja e shpejtë është gjithmonë e disponueshme.

Çdo pyetje, sugjerim dhe kërkesë do të merren parasysh dhe ju do të merrni një përgjigje me cilësi të lartë në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju lutemi, përdorni formularin tonë të reagimeve për të bërë ndonjë pyetje ose për të bërë një kërkesë në lidhje me programin tonë bashkëpunues.

Si punon kjo

Pasi të regjistroheni me programin tonë bashkëpunues, ne do t'ju caktojmë një ID të partneritetit.

Me këtë ID të bashkëpunëtorit, ju mund të krijoni një lidhje unike porosie për cilindo nga produktet tona. Nëse konsumatori juaj blen përmes kësaj lidhjeje unike të porosisë, atëherë ne do të zbulojmë referimin tuaj dhe do t'ia atribuojmë komisionin juve.

Me këtë ID të bashkëpunëtorit, ju gjithashtu mund të krijoni një lidhje unike për çdo faqe në uebfaqen e kompanisë sonë. Nëse klienti juaj viziton faqen e internetit përmes kësaj lidhje unike, një cookie do të ruhet në kompjuterin e tij me ID-në tuaj të bashkuar të ruajtur në të. Pastaj, nëse klienti blen produktet tona në një kohë të mëvonshme, cookie do të njihet dhe komisioni do t'ju caktohet juve. Biskota është e vlefshme për 6 muaj, për sa kohë që klienti juaj merr vendimin e tij për blerje brenda 6 muajve nga vizita e tij e parë në faqen tonë të internetit, ju do të merrni komisionin nga blerja e tij.

Merrni starlodhur tani

Programi ynë i anëtarësuar menaxhohet nga MyCommerce.com FastSpring.com, Të dy janë udhëheqës të vendosur në programet partnere të softuerit. Mund të zgjidhni secilën sipas preferencës suaj. Programi i anëtarësimit është jashtëzakonisht i lehtë. Nuk ka c të fshehuraosts dhe është falas per te nenshkruar.

Pas regjistrimit, ne do t'ju dërgojmë një email që përmban ID-në tuaj të bashkuar dhe udhëzime te starnë mënyrë që të mund të fitoni para menjëherë!

Nëse tashmë keni një llogari partnere në MyCommerce.com ose FastSpring.com, atëherë ju lutemi futuni në panelin tuaj të kontrollit dhe na gjeni për t'u bashkuar dhetart ID-ja jonë e shitësit është 39118 në MyCommerce.com dhe datanumen në FastSpring.com.