Ju mund të merrni azhurnime falas brenda një muaji pasi të keni blerë produktin tonë. Pas kësaj, për të azhurnuar kopjen tuaj të DataNumen produkt, ju duhet të regjistroheni tonë Plani Vjetor i Mbështetjes dhe Mirëmbajtjes ose të paguani një tarifë të vogël azhurnimi, zakonisht një pjesë të çmimit origjinal të produktit, për ta azhurnuar në një version të ri.

Ju lutemi dërgoni një kërkesë azhurnimi me ID tuaj të porosisë në sales@datanumen.com në mënyrë që të mund t'ju ndihmojmë të përfundoni azhurnimin.