Pse DataNumen Outlook Express Repair?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një Outlook Express produkt i rikuperimit të të dhënave. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Outlook Express Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Outlook Express Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Express Repair v2.5


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express 4 skedarë mbx dhe Outlook Express Skedarë 5/6 dbx.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët dbx dhe skedarët mbx në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh dbx dhe skedarë mbx.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët dbx dhe mbx deri në 4 GB, kështu që mund të rregullojë skedarët dbx me problemin 2 GB.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet e postës elektronike.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express të dhëna nga temprary. skedarët dbt.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët dbx ose mbx për t'u riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin dbx me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës (DOS prompt), kështu që ju mund të thirrni DOER nga programi juaj.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Outlook Express Repair për të rimarrë Outlook Express Emails


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Outlook Express ruan të gjitha postat elektronike në skedarët .dbx. Për shembull, skedari Inbox.dbx përmban email në Inbox, skedari Outbox.dbx përmban email në Outbox, etj.

Nëse një skedar .dbx është i korruptuar dhe nuk mund të përdorni hyrjet në email në të, mund ta përdorni DataNumen Outlook Express Repair për të rimarrë email-et tuaja prej saj. Email-et e rikuperuara ruhen si skedarë .eml që mund të importohen lehtësisht përsëri Outlook Express.

Gjeni skedarin e korruptuar .dbx ose .mbx të riparohen nëse nuk e keni bërë atë.

Start DataNumen Outlook Express Repair

DataNumen Outlook Express Repair

Shënim: Para se të riparoni skedarin e korruptuar dbx ose mbx me DataNumen Outlook Express Repair, ju lutem mbylleni Outlook Express dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin.

Zgjidhni skedarin e korruptuar dbx ose mbx për t'u riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Mund të futni direkt emrin e skedarit dbx ose mbx ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin dbx ose mbx për t'u riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen Outlook Express Repair do të nxjerrë të gjitha mesazhet e rikuperuara në direktorinë xxxx_recained, ku xxxx është emri i skedarit të korruptuar dbx ose mbx. Për shembull, për skedarin Inbox.dbx, direktoria e paracaktuar e daljes do të jetë Inbox_rekuperuar. Nëse dëshironi të përdorni një direktori tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e drejtorisë ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur drejtorinë.

Kliko Start Riparimi button, DataNumen Outlook Express Repair do të start rikuperoni postat elektronike nga skedari i korruptuar dbx ose mbx. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse ndonjë mesazh është rikuperuar me sukses nga skedari dbx ose mbx, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni një mesazh të rikuperuar me Outlook Express duke klikuar dy herë në Mail ikona e një skedari .eml në direktorinë e prodhimit. Ose importoni shumë mesazhe në një dosje postare në Outlook Express.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Express Repair 2.5 lëshohet në 24 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Repair 2.3 lëshohet më 9 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Repair 2.2 lëshohet më 28 shtator 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Repair 2.1 lëshohet më 7 korrik 2009

 • Përmirësoni shumë performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI në rezolucione të ndryshme dhe sisteme operative.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Repair 2.0 është lëshuar më 29 janar 2009

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Rizenjoni GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Repair 1.5 lëshohet më 6 dhjetor 2006

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.