Pse DataNumen Outlook Express Drive Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e rasteve të zakonshme:


zgjidhje
 • Fshije Outlook Express skedarët .dbx dhe më pas zbrazni koshin e riciklimit gabimisht.
 • Përgjithmonë fshini Outlook Express skedarët .dbx gabimisht.
 • Formatoni diskun që përmban Outlook Express skedarët .dbx gabimisht.
 • Fshi ndarjen që përmban Outlook Express skedarët .dbx gabimisht.
 • Rindarjen e diskut gabimisht dhe lost disku që përmban skedarët .dbx.
 • Nuk mund të lexohet disku ose disku që përmban skedarët .dbx për shkak të dështimit të pajisjes.
 • Disku ose disku që përmban skedarët dbx nuk mund të jenë stari njohur ose i njohur për shkak të korrupsionit në MBR, tryezën e ndarjes ose ndonjë arsye tjetër.

Për të gjitha rastet e mësipërme, dhe çdo rast tjetër kur nuk keni mundësi të përdorni Outlook Express të dhënat e ruajtura në disqet ose disqet tuaja lokale, gjithmonë mund të përdorni DataNumen Outlook Express Drive Recovery.


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Express Drive Recovery v1.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha versionet e Microsoft Outlook Express email.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga çdo disqe ose disqe, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga media të korruptuara.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.
 • Mbështetje për t'u rikuperuar nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Outlook Express Drive Recovery për të rikuperuar postat elektronike


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Për sa kohë që keni ruajtur Outlook Express të dhënat në diskun ose diskun tuaj, atëherë për çfarëdo arsye nuk mund të merrni ose të përdorni Outlook Express të dhënat, gjithmonë mund t'i përdorni DataNumen Outlook Express Drive Recovery për të rimarrë Outlook Express email nga disqet ose disqet për ju. Mesazhet e rikuperuara ruhen si skedarë .eml që mund të importohen lehtësisht përsëri Outlook Express.

Shënim: SON SHPENZIMI I T D DHNAVE NDODHET N. TUAJ OUTLOOK EXPRESS T D DHNAT E LOKACUARA N SO BURIMIN DRIVONI OSE DISK, JU LUTEM MOS SHKRUANI APO NDRYSHONI NDONJ D T D DH ONNA PATR AJTRI NDIHTONI OSE DISKUTONI ÇDO MORE SHUM. DOEDR DO T RE LEXO VETYM TAT DHATNAT NGA AT D SHIFT OSE DISK DHE ASNJILLHERILL NUK DO T W SHKRUAJ APO NDRYSHO NDONJY T D DHNA T ON TIJ!

Start DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Shënim: Para se të rikuperohet Outlook Express email me DataNumen Outlook Express Drive Recovery, ju lutem mbylleni Outlook Express.

Nëse makinë logjike ku juaj Outlook Express Skedarët dbx janë ruajtur origjinal ende ekziston dhe madhësia ose vendndodhja e saj nuk është ndryshuar ende, atëherë ju lutemi zgjidhni atë makinë që do të skanohet:

Zgjidhni Drive Burimi

Përndryshe, nëse disku logjik nuk ekziston më, për shkak të rindarjes së diskut, lost të informacionit MBR ose të ndarjes, ose ndonjë arsye tjetër, ose disku logjik ndryshohet ose zhvendoset me mjete të ndarjes siç është Partition Magic, atëherë duhet të vendosni të gjithë diskun e ngurtë që ruan skedarët dbx si disk burimor që do të skanohet:

Zgjidhni Disk Burimi

Nëse vendosni ose vendosni një disk të lëvizshëm në kompjuterin tuaj më pas DataNumen Outlook Express Drive Recovery është lëshuar, atëherë mund të klikoni në freskoj butonin për të rifreskuar listën e diskut dhe diskut në kutinë e kombinuar.

Ju lutemi zgjidhni dosjen e prodhimit:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Të gjitha postat elektronike të rikuperuara do të ruhen si skedarë .eml në dosjen e prodhimit. Mund të futni direkt emrin e dosjes së daljes ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur dosjen.

Shënim: P PR TRE PARANDALUAR SHKRUANIMIN TUAJ OUTLOOK EXPRESS TAT DHNAT MBI BURIMIN DRIVE OSE DISK, JU LUTEM T D MOS ZGJIDHNI DOSJ ON E DALJ ONS N ON DRIVIN OSE DISK.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Outlook Express Drive Recovery do të start skanoni diskun ose diskun e zgjedhur dhe të rikuperoni email-et prej tij. Shiriti i progresit

Progres Bar
do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse ndonjë mesazh është rikuperuar me sukses nga disku ose disku, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni një mesazh të rikuperuar me Outlook Express duke klikuar dy herë në Mail ikona e një skedari .eml në direktorinë e prodhimit. Ose importoni shumë mesazhe në një dosje postare në Outlook Express.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 lëshohet më 5 gusht 2009

 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha versionet e Microsoft Outlook Express email.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga çdo disqe ose disqe, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për tu rikuperuar Outlook Express email nga media të korruptuara.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.
 • Mbështetje për t'u rikuperuar nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).