Pse DataNumen Data Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Data Recovery v2.4


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetni të gjitha llojet e sistemeve të skedarëve, përfshirë NTFS, FAT, FAT32 dhe Ext2.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët lost për shkak të reformimit të makinës, korrupsionit të makinës ose ndonjë arsye tjetër.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar transmetimet e shoqëruara me lost dhe skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në mënyrë kërkuese për lost dhe skedarë të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm ekspertësh me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët e fshirë nga koshi i riciklimit.
 • Mbështetje për të rimarrë lost dhe dosjet e fshira dhe tërë dosjenrarchy në mënyrë rekursive.
 • Mbështetni emrat e skedarëve Unicode dhe emrat e dosjeve.
 • Mbështetje për të riemërtuar skedarët dhe dosjet automatikisht kur ekziston kopjimi.
 • Përdorni një ndërfaqe të thjeshtë magjistari për t'ju udhëzuar që të kaloni procesin e rikuperimit lehtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të filtruar dhe zgjidhur lost dhe skedarët dhe dosjet e fshira sipas kritereve të ndryshme.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Data Recovery për të rikuperuar skedarët në disqet tuaja


Ju formatoni disken tuaj gabimisht, keni fshirë përgjithmonë skedarët ose dosjet nga disqet tuaja gabimisht, ose keni zbrazur koshin tuaj të riciklimit para se të zbuloni se ka diçka të rëndësishme në të. Cfare mund te besh?

Mos u shqeteso. DataNumen Data Recovery mund të ju ndihmojë. Ju mund ta përdorni këtë mjet të fuqishëm për të skanuar disqet, kërkoni për lost dhe skedarët e fshirë, rikuperoni ato dhe merrni most të dhëna të vlefshme për ju.

Start DataNumen Data Recovery:

DataNumen Data Recovery

Mund të zgjidhni diskun ose diskun që do të skanohet, pastaj klikoni në butonin "OK" për të skanuartarprocesi i skanimit.

Shënim: Para se të skanoni diskun ose diskun, sigurohuni që të mos hapen skedarë ose dosje në disk ose disk. Dhe nuk ka asnjë aplikacion tjetër që hyn në disk ose disk.

Përndryshe, mund të zgjidhni elementin e mëposhtëm të menusë:

Skanoni Skedarin e Imazhit

për të skanuar një skedar imazhi në vend të një disku ose disku.

Ju gjithashtu mund të zgjidhni këtë element të menusë:

Vendosni Opsionet e Skanimit

për të hapur dialogun vijues:

Vendos dialogun e opsioneve të skanimit

dhe vendosni opsionet e skanimit para procesit të skanimit.

Pas starting procesin e skanimit, shiritin e progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e skanimit. Gjatë procesit, mund të klikoni Stop Skanimit butonin për të ndaluar procesin e skanimit.

Pas procesit të skanimit, nëse ka ndonjëost dhe skedarët ose dosjet e fshira janë të rikuperueshme, ju do të shihni një pamje paraprake të këtyre skedarëve:

DataNumen Data Recovery

Kontrolloni skedarët ose dosjet që dëshironi të rikuperoni, pastaj klikoni Recover butonin, do të shihni dialogun vijues:

Vendos opsionet e rikuperimit

Ju mund të vendosni direktorinë e daljes në dialog dhe klikoni butonin "OK" në start rikuperojë artikujt e kontrolluar.

DataNumen Data Recovery do të rikuperojë të gjitha artikujt e kontrolluar për ju. Pas procesit të rikuperimit, kutia e mëposhtme e mesazheve do të shfaqet:

Kutia e mesazhit të suksesit të rikuperimit

Pastaj mund të hapni direktorinë e daljes dhe të përdorni të gjitha sendet e rikuperuara.

Më shumë informacion


DataNumen Data Recovery 2.4 lëshohet më 9 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Data Recovery 2.3 lëshohet në 14 Prill 2020

 • Përmirësoni efektin e ekranit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Data Recovery 2.2 lëshohet në 28 Shkurt 2020

 • Mbështetje për të kontrolluar skedarët individualë që do të rikuperohen.
 • Mbështetje për të rregulluar madhësitë e ekranit të fotove.
 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Data Recovery 2.1 lëshohet në 8 Janar, 2020

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Data Recovery 2.0 lëshohet më 19 shtator 2019

 • Rishkruaj motorin e skanimit dhe rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Data Recovery 1.0 është lëshuar më 28 dhjetor 2010

 • Mbështetje për të gjitha formatet e disqeve.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët lost për shkak të reformimit të makinës, korrupsionit të makinës ose ndonjë arsye tjetër.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar transmetimet e shoqëruara me lost dhe skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në mënyrë kërkuese për lost dhe skedarë të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm ekspertësh me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët e fshirë nga koshi i riciklimit.
 • Mbështetje për të rimarrë lost dhe dosjet e fshira dhe tërë dosjenrarchy në mënyrë rekursive.
 • Mbështetni emrat e skedarëve unicode dhe emrat e dosjeve.
 • Mbështetje për të riemërtuar skedarët dhe dosjet automatikisht kur ekziston kopjimi.
 • Përdorni një ndërfaqe të thjeshtë magjistari për t'ju udhëzuar që të kaloni procesin e rikuperimit lehtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të filtruar dhe zgjidhur lost dhe skedarët dhe dosjet e fshira sipas kritereve të ndryshme.