Pse DataNumen BKF Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i a BKF produkt i rikuperimit. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen BKF Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, njësoj si Recovery for Backup, dhe më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg! Ndërsa çmimi i DataNumen BKF Repair është shumë më e lirë se ajo e Recovery for Backup, produkti ynë DataNumen BKF Repair ka raportin më të mirë çmim / performancë.

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen BKF Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen BKF Repair v3.4


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar BKF skedarët e krijuar me programet rezervë të Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP dhe Server 2003.
 • Mbështetje për të riparuar BKF skedarët e krijuar me të gjitha versionet e Veritas Backup Exec, nën Windows NT, Windows Server, Netware, OS / 2 ose Macintosh.
 • Mbështetje për të rikuperuar bazën e të dhënave, vëllimin, strukturën e dosjeve dhe skedarët në BKF Arkivi.
 • Mbështetje për të rikuperuar të kompresuar BKF arkivat.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetje për të riparuar BKF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të BKF files.
 • Mbështet për të rikuperuar shumë-setin e të dhënave dhe multi-vëllimin BKF arkivat.
 • Mbështetje për të riparuar BKF skedarë aq të mëdhenj sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Nuk kërkohen privilegje administratori për të rivendosur BKF files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur BKF skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një BKF skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen BKF Repair për të rimarrë të korruptuarit BKF Files


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj BKF skedarët janë të korruptuar ose të dëmtuar për arsye të ndryshme dhe nuk mund t'i ktheni ato në mënyrë korrekte, mund t'i përdorni DataNumen BKF Repair për të skanuar BKF skedarët dhe rikuperoni sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen BKF Repair:

DataNumen BKF Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të korruptuar ose të dëmtuar BKF dosja me DataNumen BKF Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Backup Utility dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë BKF fotografi.

Zgjidhni të korruptuarin ose të dëmtuarin BKF skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni BKF emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

By default, DataNumen BKF Repair do të rikuperojë artikujt në BKF skedoni dhe ruani ato në një direktori xxxx_recained, ku xxxx është burimi BKF emrin e skedarit. Për shembull, për skedarin MyBackup.bkf , direktoria e paracaktuar e daljes do të jetë MyBackup_rekuperuar. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e drejtorisë ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur drejtorinë.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen BKF Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin BKF dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi BKF skedari mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni direktorinë MyBackup_recained që përmban të gjitha sendet e rikuperuara në BKF fotografi.

Më shumë informacion


DataNumen BKF Repair 3.4 lëshohet më 4 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.9 lëshohet në 18 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.7 lëshohet më 4 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.6 lëshohet më 18 nëntor 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.5 lëshohet në 16 maj, 2019

 • Mbështetje për të rikuperuar të kompresuar BKF files.
 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.2 lëshohet më 17 gusht 2013

 • Përmirësoni përputhshmërinë me sistemin e ri operativ Windows 7 dhe 8.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.1 është lëshuar më 1 dhjetor 2010

 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI.
 • Përmirësoni funksionin e zbulimit dhe raportimit të gabimit.
 • Përmirësoni përdorshmërinë e GUI.
 • Rregulloni një gabim në mesazhin e gabimit të përpunimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 2.0 lëshohet në 2 Prill 2009

 • Rishkruajeni të gjithë aplikacionin dhe motorin e riparimit.
 • Rizenjoni GUI.
 • Rregulloni të metën në përpunimin e emrave të skedarëve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 1.2 lëshohet më 5 korrik 2006

 • Përmirësoni motorin e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen BKF Repair 1.0 është lëshuar më 16 qershor 2005

 • Mjet i fuqishëm për të rikuperuar rezervimin e korruptuar të Microsoft (BKF) skedarët.