Pse DataNumen NTFS Undelete?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen NTFS Undelete v2.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të gjitha versionet e NTFS Formatet.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar transmetimet e shoqëruara me skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në kërkim të skedarëve të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm të ekspertëve me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët e fshirë nga koshi i riciklimit.
 • Mbështetje për të rikuperuar dosjet e fshira dhe të gjithë dosjenrarchy në mënyrë rekursive.
 • Mbështetje për të riemërtuar skedarët dhe dosjet automatikisht kur ekziston kopjimi.
 • Përdorni një ndërfaqe të thjeshtë magjistari për t'ju udhëzuar që të kaloni procesin e rikuperimit lehtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të filtruar dhe renditur skedarët dhe dosjet e fshira sipas kritereve të ndryshme.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen NTFS Undelete në Undelete Files aktiv NTFS Drives


Ju keni fshirë përgjithmonë skedarët ose dosjet nga tuajat NTFS drejton gabimisht, ose keni zbrazur koshin tuaj të riciklimit para se të zbuloni se ka diçka të rëndësishme në të. Cfare mund te besh?

Mos u shqeteso. DataNumen NTFS Undelete mund të ju ndihmojë. Ju mund ta përdorni këtë mjet të fuqishëm për të skanuar disqet, për të kërkuar skedarët e hequr gabimisht, për t'i rikuperuar ato dhe për të marrë most të dhëna të vlefshme për ju.

Start DataNumen NTFS Undelete. Ju do të shihni "Start Wizard "faqe, e cila do të përshkruajë detyrat kryesore të kryera në procesin e hequr:

Start Magjistari

Kliko Tjetër butonin për të shkuar në hapin tjetër.

Shënim: Para se të rikuperoni skedarët e fshirë NTFS drejton me DataNumen NTFS Undelete, më mirë të mbyllni çdo aplikacion tjetër.

Në këtë faqe, renditen të gjitha disqet në kompjuterët tuaj, si më poshtë:

Zgjidhni Disqet

Në listë, mund të zgjidhni një ose shumë NTFS disqet ku dëshironi të skanoni dhe rikuperoni skedarët dhe dosjet e fshira, pastaj klikoni në Tjetër butonin për të shkuar në hapin tjetër.

Në këtë faqe, mund të vendosni opsionet për procesin e skanimit:

Vendosni Opsionet e Skanimit

pastaj klikoni Tjetër butonin për të shkuar në hapin tjetër.

Në këtë faqe, disqet që keni zgjedhur dhe opsionet që vendosni për procesin e skanimit janë renditur të gjitha që ju të konfirmoni:

Konfirmoni opsionet e skanimit

Nëse gjithçka është në rregull, ju lutemi klikoni në Hetoj butoni për të starprocesi i skanimit.

Në këtë faqe, DataNumen NTFS Undelete do të skanojë disqet tuaja dhe do të kërkojë skedarë dhe dosje të rikuperueshme:

Procesi i skanimit

Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e skanimit.

Pas procesit të skanimit, nëse ndonjë skedar ose dosje e fshirë mund të rikuperohet, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Skanoni Kutinë e Mesazhit të Suksesit

Klikoni në butonin "OK", pastaj do të shkojmë në faqen tjetër.

Në qendër të kësaj faqe, renditen të gjithë skedarët e fshirë që janë gjetur të rikuperohen gjatë procesit të mëparshëm të skanimit. Nëse aktivizoni "Skanimi për dosjet e fshira që janë të rikuperueshme" në opsionet e skanimit, atëherë listohen edhe dosjet e fshira që janë të rikuperueshme.

Rezultati i skanimit

Në listë, mund të zgjidhni një ose shumë skedarë ose dosje që dëshironi të rikuperoni, pastaj klikoni në Tjetër butonin për të shkuar në hapin tjetër. Ju mund të filtroni ose renditni listën në mënyrë që të gjeni shpejt atë që dëshironi dhe pastaj të bëni zgjedhjen.

Në këtë faqe, ju mund të zgjidhni dosjen e prodhimit për skedarët dhe dosjet e pazhdukur:

Vendos opsionet e rikuperimit

Për më tepër, këtu mund të vendosni mundësi të tjera rikuperimi. Pas kësaj, ju lutemi klikoni në Tjetër butonin për të shkuar në hapin tjetër.

Në këtë faqe, skedarët dhe dosjet që keni zgjedhur për t'u rikuperuar, si dhe dosja e prodhimit dhe opsionet që vendosni për procesin e rikuperimit janë renditur të gjitha që ju të konfirmoni:

Konfirmoni opsionet e rikuperimit

Nëse gjithçka është në rregull, ju lutemi klikoni në Recover butoni për të starprocesin e rimëkëmbjes.

Në këtë faqe, DataNumen NTFS Undelete do të rikuperojë skedarët dhe dosjet që zgjidhni nga disqet tuaja sipas opsioneve të rikuperimit që vendosni dhe do t'i nxjerrë ato në dosjen e prodhimit që keni specifikuar.

Procesi i rimëkëmbjes

Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse ndonjë skedar ose dosje e fshirë rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e mesazhit të suksesit të rikuperimit

Tani mund të hapni direktorinë e daljes dhe të përdorni të gjitha skedarët dhe dosjet e rikuperuara.

Më shumë informacion


DataNumen NTFS Undelete 2.0 lëshohet më 16 shtator 2014

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 lëshohet më 27 tetor 2009

 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në kërkim të skedarëve të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm të ekspertëve me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Përmirësoni performancën e procesit të skanimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen NTFS Undelete 1.0 lëshohet më 16 korrik 2009

 • Mbështetje për të gjitha versionet e NTFS Formatet.
 • Mbështetje për të rimarrë skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar transmetimet e shoqëruara me skedarët e fshirë.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët e fshirë nga koshi i riciklimit.
 • Mbështetje për të rikuperuar dosjet e fshira dhe të gjithë dosjenrarchy në mënyrë rekursive.
 • Mbështetni emrat e skedarëve unicode dhe emrat e dosjeve.
 • Mbështetje për të riemërtuar skedarët dhe dosjet automatikisht kur ekziston kopjimi.
 • Përdorni një ndërfaqe të thjeshtë magjistari për t'ju udhëzuar që të kaloni procesin e rikuperimit lehtë dhe me efikasitet.
 • Mbështetje për të filtruar dhe renditur skedarët dhe dosjet e fshira sipas kritereve të ndryshme.