Pse DataNumen Excel Repair?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një produkti të rimëkëmbjes Excel. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Excel Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Excel Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve dhe problemeve të zakonshme në skedarin Excel


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Excel Repair v3.6


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rregulluar skedarët Excel xls, xlw dhe xlsx në formatet Excel version 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Excel për Office 365.
 • Skedarët mbështetës të gjeneruar nga Excel për Windows dhe Mac.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e qelizave në skedarët Excel.
 • Mbështetje për të rimarrë formula, duke përfshirë formulën e ndarë dhe formulën e futur në grup.
 • Mbështetje për të rimarrë formatet standarde dhe formatet e personalizuara për qelizat dhe formulat.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët Excel në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Excel.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin xls dhe xlsx me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetje për të kryer rikuperimin e Excel përmes parametrave të rreshtit të komandës.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Excel Repair për të rimarrë skedarët e korruptuar të Excel-it


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur skedarët tuaj Microsoft Excel .xls, .xlw dhe .xlsx janë të korruptuar ose të dëmtuar për arsye të ndryshme dhe nuk mund t'i hapni me sukses me Excel, mund t'i përdorni DataNumen Excel Repair për të zgjidhur problemin. Do të skanojë skedarin e korruptuar dhe do të gjenerojë një skedar të ri pa gabime për ju.

Start DataNumen Excel Repair.

DataNumen Excel Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë skedar të korruptuar ose të dëmtuar Excel me DataNumen Excel Repair, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin. Dhe ju lutemi gjithashtu mbyllni Microsoft Excel.

Zgjidhni skedarin Excel të korruptuar ose të dëmtuar për t'u riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Mund të futni direkt emrin e skedarit Excel ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

By default, DataNumen Excel Repair do të ruajë skedarin fiks Excel në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.xls për skedarin .xls dhe xxxx_fixed.xlsx për skedarin .xlsx, ku xxxx është emri i skedarit burim Excel. Për shembull, për skedarin burimor Excel Damaged.xls, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.xls. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Excel Repair do të start skanoni dhe riparoni skedarin burimor Excel.

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse skedari burimor Excel mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin fiks Excel me Microsoft Excel.

Më shumë informacion


DataNumen Excel Repair 3.6 lëshohet në 4 Mars, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 3.1 lëshohet në 11 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.9 lëshohet më 2 nëntor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.8 lëshohet më 16 tetor, 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.7 lëshohet më 16 shtator 2019

 • Përmirësoni performancën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.6 lëshohet në 8 Qershor, 2019

 • Përdorni teknologjinë AI për të analizuar skedarin.
 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.4 lëshohet në 21 Janar, 2019

 • Mbështetni Excel 2019.
 • Përmirësoni motorin e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Excel Repair 2.3 lëshohet në 20 Gusht, 2018

 • Mbështetni Excel 2016 dhe Excel për Office 365.
 • Përmirësoni rikuperimin e formulave.
 • Përmirësoni performancën e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Excel Repair 2.2 lëshohet në 24 Dhjetor, 2015

 • Përmirësoni performancën e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Excel Repair 2.1 lëshohet më 7 shtator 2013

 • Mbështetje për të rimarrë formulën e ndarë dhe formulën e futur në varg.
 • Mbështetje për të rimarrë formatin e numrit të qelizave.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Excel Repair 2.0 është lëshuar më 22 qershor 2013

 • Mbështetni formatet Excel 2007, 2010 dhe 2013.
 • Ndryshoni ndërfaqen e përdoruesit të aplikacionit.

DataNumen Excel Repair 1.4 lëshohet në 23 maj, 2005

 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.

DataNumen Excel Repair 1.2 lëshohet në 10 Shkurt 2004

 • Mbështetje për të rimarrë formula.
 • Mbështetje për të rikuperuar emrat e fletëve të punës.

DataNumen Excel Repair 1.1 lëshohet më 5 nëntor 2003

 • Përmirësoni shpejtësinë dhe saktësinë e rikuperimit të të dhënave excel.
 • Bëni mesazhin e regjistrit më konciz.

DataNumen Excel Repair 1.0 lëshohet në 5 Gusht, 2003

 • Mbështetje për të rregulluar skedarët xls dhe xlw në formatet Excel version 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët Excel në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Excel.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin xls me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).