Pse DataNumen Oracle Recovery?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Oracle Recovery v1.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetni të gjitha versionet e Oracle bazës së të dhënave DBF files.
 • Mbështetje për tu rikuperuar DBF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rimarrë një seri të DBF files.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të rimarrë një DBF skedoni me menunë e kontekstit në Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Oracle Recovery për të rimarrë korruptuar Oracle Bazat e të dhënave


Kur tuaj DBF skedarët janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen Oracle Recovery për të skanuar DBF skedarët dhe rikuperoni sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen Oracle Recovery.

DataNumen Oracle Recovery

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar DBF skedarët me DataNumen Oracle Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë DBF files.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit DBF dosja që do të rikuperohet:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni DBF emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur DBF skedari që do të rikuperohet në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen Oracle Recovery do të shpëtojë rikuperuar DBF skedoni në një skedar të ri me emrin xxxx_rekuperuar.DBF, ku xxxx është emri i burimit DBF dosje. Për shembull, për burimin DBF skedari USERS01.DBF, emri i paracaktuar për skedarin e rikuperuar do të jetë USERS01_reketuar.DBF. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit të rikuperuar ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin e rikuperuar.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Oracle Recovery do të start skanoni dhe rikuperoni burimin DBF dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rimëkëmbjes, nëse burimi DBF skedari mund të rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni të rikuperuarit DBF fotografi në Oracle.

Më shumë informacion


DataNumen Oracle Recovery 1.0 lëshohet në 22 Shkurt 2019

 • Mbështetni të gjitha versionet e Oracle bazës së të dhënave DBF files.
 • Mbështetje për tu rikuperuar DBF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rimarrë një seri të DBF files.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të rimarrë një DBF skedoni me menunë e kontekstit në Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës.