Ne shesim softuerin tonë të vlerësuar me çmime për rikuperimin e të dhënave në mbi 130 vende dhe shumë prej bizneseve dhe institucioneve më të mëdha në botë. Këtu janë disa prej tyre:

 • General Electric Co
 • Këshilli Botëror i Energjisë
 • Ford Motor Co
 • Kryqi i Kuq Amerikan
 • Microsoft Corp.
 • Departamenti i Sigurisë Publike
 • Deutsche Bank AG
 • Arkivat Kombëtare (MB)
 • Dyqanet Wal-Mart Inc.
 • Shoqëria e Profesionistëve të Energjisë
 • Bizneset Ndërkombëtare të Biznesit Corp
 • Fondi i Komonuelthit
 • Co Hewlett-Packard
 • Universiteti i Kalifornisë, Berkeley
 • Boeing Co.
 • Shkolla e Drejtësisë Yale
 • AT & T
 • Princeton University
 • Procter & Gamble Co.
 • Cornell University
 • Johnson & Johnson
 • Duke University
 • Intel Corp.
 • Stanford University
 • Dell Inc.
 • Universiteti i Kalifornisë, San Diego
 • Kimike Dow Co.
 • Universiteti i Pensilvanisë
 • Toyota Motor Corp.
 • Johns Hopkins University
 • PepsiCo Inc
 • Utah State University
 • Motorola Inc.
 • Universiteti i Sidneit
 • Banka e Amerikes Corp
 • Universiteti i Mbretëreshës
 • Banka Kombëtare e Australisë
 • Massachusetts Institute of Technology
 • FedEx Corp
 • Universiteti i Floridës
 • Northwest Airlines
 • Carnegie Mellon University
 • Bank One Corp
 • Shkolla Mjekësore e Universitetit të Masaçusets
 • Warner Music UK Ltd.
 • Universiteti i Maryland, Shkolla e Drejtësisë
 • Royal Dutch / Shell Group
 • Universiteti i Akronit
 • Xerox Corp.
 • Universiteti Nihon
 • Aon Corp
 • Universiteti i Cassinos
 • Walt Disney Co.
 • Universiteti i Miami
 • Oracle Corp
 • Universiteti i New England
 • Sprint Corp.
 • Universiteti George Mason
 • General Motors Corp
 • Universiteti i Alaskës
 • Pastro Channel Communications Inc.
 • Universiteti i Teknologjisë Sydney
 • EMC Corp
 • Gjeorgjia Instituti i Teknologjisë
 • Exxon Mobil Corp
 • Northwestern University
 • LG Electronics
 • Universiteti i Kalifornisë, Santa Barbara
 • John Wiley & Sons (Azi) Pte. Sh.pk
 • Universiteti i Miçiganit, Ann Arbor
 • ABB Ltd.
 • Universiteti i Illinois, Urbana-Champaign
 • Honeywell International Inc
 • Universiteti i Delaware
 • Banka Kombëtare Filipine Plc.
 • Universiteti i Teksasit, Austin
 • BP Plc.
 • Universiteti i Wisconsin, Madison
 • Citigroup Inc.
 • California Institute of Technology
 • Pfizer Inc
 • Universiteti i Minesota, Qytetet Binjake
 • JP Morgan Chase & Co.
 • Nanyang Politeknik
 • Morgan Stanley
 • Universiteti Texas A & M, Stacioni i Kolegjit
 • Kimike Dow Co.
 • Universiteti Shtetëror Penn, Parku Universitar