Pse DataNumen PSD Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen PSD Repair v2.9


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për tu rikuperuar PSD dhe skedarët PDD të prodhuar nga të gjitha versionet e Adobe Photoshop.
 • Mbështetje për të rikuperuar imazhin, si dhe shtresat e ndara.
 • Mbështetje për të rikuperuar pikselët, dimensionin, thellësinë e ngjyrës dhe paletën e imazhit dhe shtresave.
 • Mbështetje për të rikuperuar imazhe të pakompresuara dhe RLE të kompresuara.
 • Mbështetje për tu rikuperuar PSD imazh me thellësi 1, 8, 16, 32 bit për kanal.
 • Mbështetje për tu rikuperuar PSD imazh me modalitetin e ngjyrave të bitmap, shkallës gri, indeksuar, RGB, CMYK, mutlichannel, duotone, laborator.
 • Mbështetje për të riparuar PSD dhe skedarët PDD në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh me imazhe Photoshop.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni një skedar fotosh Photoshop me menunë kontekstuale të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur PSD dhe skedarët PDD për tu riparuar në kompjuterin e klientit.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen PSD Repair për të rimarrë imazhe të dëmtuara në Photoshop


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur Photoshop-i juaj PSD skedarët e imazheve janë dëmtuar ose korruptuar për shkak të arsyeve të ndryshme dhe nuk mund t'i hapni normalisht me Adobe Photoshop, ju mund t'i përdorni DataNumen PSD Repair për të skanuar PSD skedarët dhe rikuperoni të dhënat nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen PSD Repair.

DataNumen PSD Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar PSD dosja me DataNumen PSD Repair, ju lutemi mbyllni Photoshop dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në skedar.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit PSD skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni PSD emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur PSD skedari për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen PSD Repair do të skanojë burimin PSD skedoni, rikuperoni imazhin dhe shtresat e bashkuara dhe ruajini ato si skedarë të veçantë të imazhit. Skedarët e rikuperuar të imazhit nxirren në një direktori me emrin xxxx_recained, ku xxxx është emri i burimit PSD dosje. Për shembull, për burimin PSD dosja e demtuar.psd, Direktoria e paracaktuar e daljes për skedarët e figurës së rikuperuar do të Damaged_rekuperohet. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e drejtorisë ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur drejtorinë.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen PSD Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin PSD dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi PSD skedari mund të riparohet me sukses, imazhi i bashkuar dhe shtresat në PSD skedari do të ruhet në direktorinë e prodhimit të specifikuar në hapin 3. Dhe do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarët e rikuperuar të imazhit në direktorinë e prodhimit me aplikacionet përkatëse.

Më shumë informacion


DataNumen PSD Repair 2.9 lëshohet më 4 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PSD Repair 2.4 lëshohet në 23 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PSD Repair 2.2 lëshohet më 6 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PSD Repair 2.1 lëshohet në 11 Qershor, 2020

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PSD Repair 2.0 është lëshuar më 8 dhjetor 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen PSD Repair 1.4 lëshohet në 24 Prill 2008

 • Mbështetje e plotë për Windows Vista.
 • Fix disa bugs të vogla.

Advanced Photoshop Repair 1.1 publikohet më 22 nëntor 2005

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.

Advanced Photoshop Repair 1.0 është lëshuar më 12 korrik 2005

 • Mjet i fuqishëm për të rikuperuar imazhin e korruptuar të Photoshop (PSD, PDD) skedarët