Pse DataNumen SQL Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një produkti rikuperimi SQL. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen SQL Recovery ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen SQL Recovery tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve dhe problemeve të zakonshme në SQL Server Dosja MDF


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen SQL Recovery v6.0Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen SQL Recovery për të rimarrë të korruptuarit SQL Server Bazat e të dhënave


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj SQL Server Skedarët MDF janë të korruptuar ose të dëmtuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen SQL Recovery për të skanuar skedarët MDF dhe për të rikuperuar sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen SQL Recovery.

DataNumen SQL Recovery

Shënim: Para se të rikuperoni skedarët MDF të korruptuar ose të dëmtuar me DataNumen SQL Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarët MDF.

Zgjidhni skedarin MDF të korruptuar ose të dëmtuar për t'u riparuar.

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit MDF ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin MDF për t'u riparuar në kompjuterin lokal.

Nëse ka një ose shumë skedarë NDF të lidhur me skedarin MDF të dëmtuar, atëherë mund t'i shtoni gjithashtu:

Zgjidhni Burimin e Skedarit NDF

Nëse e dini formatin e skedarit MDF të burimit të dëmtuar, atëherë mund ta specifikoni:
Zgjidhni Formatin e Burimit

Nëse nuk e specifikoni formatin, atëherë si parazgjedhje, DataNumen SQL Recovery do të përpiqet të analizojë skedarin burim MDF dhe të përcaktojë formatin automatikisht.

By default, DataNumen SQL Recovery do të ruajë skedarin fiks MDF në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.mdf, ku xxxx është emri i skedarit burim MDF. Për shembull, për skedarin burimor MDF Damaged.mdf, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.mdf. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Pas procesit të rimëkëmbjes, mund të start SQL Server Menaxhimi i Studio dhe hyrja në bazën e të dhënave përkatëse të rikuperuara.

Kliko Start Rimëkëmbja button, DataNumen SQL Recovery do të nxisë një "Lidhu me SQL Server"kutia e dialogut, si më poshtë:

Lidhu me SQL Server Kuti dialogu

Ju duhet të vendosni Emri i serverit Vërtetim për SQL Server shembull në kompjuterin lokal ose të largët, pastaj kliko në butonin "OK". Atëherë DataNumen SQL Recovery do të start skanoni dhe riparoni skedarin burim MDF. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse skedari burim MDF mund të rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani ju start SQL Server Studio e Menaxhimit dhe qasja në të dhënat në bazën e të dhënave të MDF të rikuperuara.

Më shumë informacion


DataNumen SQL Recovery 6.0 është lëshuar më 22 qershor 2021

 • Mbështetje për të kujtuar cilësimet e lidhjes.
 • Mbështetje për të rikuperuar çelësat kryesorë.
 • Mbështetje për të rikuperuar pronën nullable të një kolone.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 5.9 lëshohet në 3 maj, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 5.4 lëshohet në 15 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 5.2 lëshohet më 2 nëntor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 5.1 lëshohet më 11 korrik 2020

 • mbështetje SQL Server 2019.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 5.0 lëshohet në 5 Qershor, 2020

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Eliminoni objektet e padobishme.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 4.5 lëshohet në 25 Prill 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 4.4 lëshohet në 9 Mars, 2020

 • Mbështetje për të rimarrë të dhëna XML.
 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 4.3 lëshohet në 31 Dhjetor, 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 4.2 lëshohet më 8 shtator 2019

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 4.1 lëshohet në 11 Prill 2019

 • Rizenjoni motorin e rikuperimit të serisë.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e rikuperimit grumbull.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 4.0 lëshohet në 8 Dhjetor, 2018

 • Mbështetje për të rikuperuar pamjet, shkaktarët, rregullat dhe parazgjedhjet.
 • Mbështetje për të rikuperuar procedurat e ruajtura, funksionet skalare, funksionet e vlerësuara me tabelë dhe funksionet me shumë tryeza.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe deshifruar objektet e koduara.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 3.2 lëshohet më 10 tetor, 2018

 • Mbështetje për rikuperimin e indekseve.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 3.0 lëshohet në 15 Gusht, 2018

 • Përmirësoni performancën në përpunimin e të dhënave të mëdha.
 • Ulni konsumin e kujtesës në përpunimin e të dhënave të mëdha.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.8 lëshohet në 6 Mars, 2018

 • mbështetje SQL Server 2017
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.7 lëshohet në 26 Mars, 2017

 • mbështetje SQL Server 2016.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 2.6 lëshohet në 3 Shkurt 2017

 • Mbështetje për të rregulluar më shumë gabime të bazës së të dhënave.
 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 2.5 lëshohet në 12 Shkurt 2016

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.4 lëshohet më 1 tetor 2014

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen SQL Recovery 2.3 lëshohet më 12 maj 2014

 • Mbështetje për të rimarrë të dhëna MDF / NDF nga skedarët e pa dëmtuar ose të dëmtuar VMWare VMDK (Disku i Makinës Virtuale) (* .vmdk), skedarët Virtual PC VHD (Hard Virtual Disk) (* .vhd), skedarët Acronis True Image (* .tib), Norton Ghost skedarët (* .gho, * .v2i), skedarët e Windows NTBackup (*.bkf), Skedarët e imazheve ISO (* .iso) dhe skedarët e imazheve Nero (* .nrg).
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.2 është lëshuar më 18 mars 2014

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.1 është lëshuar më 9 janar 2014

 • mbështetje SQL Server 2014.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 2.0 është lëshuar më 7 dhjetor 2013

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen SQL Recovery 1.1 lëshohet më 3 gusht 2013

 • Mbështetje për skedarin e daljes në format MDF.
 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.

DataNumen SQL Recovery 1.0 lëshohet më 11 maj 2013

 • mbështetje SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturën dhe të dhënat në tabela.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha llojet e të dhënave, përveç për llojin XML.
 • Mbështetje për të rikuperuar kolonën e rrallë.
 • Mbështetje për të rikuperuar rekordet e fshira.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarë të shumtë, duke përfshirë skedarin MDF dhe skedarët e tij të lidhur NDF.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët MDF në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh MDF.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të riparoni një skedar MDF me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).