Pse DataNumen PowerPoint Recovery?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen PowerPoint Recovery v1.9


 • Mbështetni Microsoft-in PowerPoint 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe PowerPoint për skedarët Office 365 pptx.
 • Mbështetje për të rikuperuar mjeshtrat e rrëshqitjeve, faqosjet, diapozitivat, mjeshtrat e shënimeve, shënimet, mjeshtrat e fletëve dhe temat.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha llojet e mediave, përfshirë fotografitë, modelet 3D, videot dhe audiot.
 • Mbështetje për të riparuar PowerPoint skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të PowerPoint files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur PowerPoint skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një PowerPoint skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës.
 
Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen PowerPoint Recovery për të rimarrë skedarët e korruptuar PPTX


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj PowerPoint Skedarët PPTX janë të korruptuar ose të dëmtuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen PowerPoint Recovery për të skanuar skedarët PPTX dhe për të rikuperuar sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen PowerPoint Recovery.

DataNumen PowerPoint Recovery

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë skedar të korruptuar ose të dëmtuar PPTX me DataNumen PowerPoint Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarët PPTX.

Zgjidhni skedarin e korruptuar ose të dëmtuar PPTX për t'u rikuperuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PPTX ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni PowerPoint Skedar butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin PPTX që do të rikuperohet në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen PowerPoint Recovery do të ruajë skedarin e rikuperuar PPTX në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.PPTX, ku xxxx është emri i skedarit burimor PPTX. Për shembull, për skedarin burimor PPTX Damaged.PPTX, emri i paracaktuar për skedarin e rikuperuar do të jetë Damaged_fixed.PPTX. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:
Zgjidhni emrin e fiksuar të skedarit
Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit të rikuperuar ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Destinacionin PowerPoint Skedar butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin e rikuperuar.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen PowerPoint Recovery do të start skanoni dhe rikuperoni skedarin burimor PPTX.
Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse skedari burimor PPTX mund të rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin e rikuperuar PPTX me Microsoft PowerPoint.

Më shumë informacion


DataNumen PowerPoint Recovery 1.9 lëshohet në 12 Mars, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.4 lëshohet në 14 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.2 lëshohet në 3 nëntor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.1 lëshohet më 29 tetor, 2019

 • Rizenjoni motorin e rikuperimit të serisë.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e rikuperimit grumbull.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.0 lëshohet në 18 Janar, 2019

 • Mbështetni Microsoft-in PowerPoint 2007 deri në 2019 dhe PowerPoint për skedarët Office 365 pptx.
 • Mbështetje për të rikuperuar mjeshtrat e rrëshqitjeve, faqosjet, diapozitivat, mjeshtrat e shënimeve, shënimet, mjeshtrat e fletëve dhe temat.
 • Mbështetje për të rikuperuar të gjitha llojet e mediave, përfshirë fotografitë, modelet 3D, videot dhe audiot.
 • Mbështetje për të riparuar PowerPoint skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të PowerPoint files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur PowerPoint skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni një PowerPoint skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës.