Pse DataNumen Outlook Password Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Password Recovery v1.2


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 97 deri në 2019 dhe Outlook për skedarët PST të koduar të Office 365.
 • Mbështetje për të rikuperuar fjalëkalimet për një grumbull skedarësh të koduar PST.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të rikuperoni fjalëkalimin për një skedar të koduar PST me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Outlook Password Recovery për të rimarrë fjalëkalimet nga skedarët e koduar të PDT-së Outlook


Kur skedari juaj PST është i koduar dhe ju harroni fjalëkalimin e tij, mund ta përdorni DataNumen Outlook Password Recovery për të skanuar skedarin PST dhe për të rikuperuar fjalëkalimin.

Start DataNumen Outlook Password Recovery.

DataNumen Outlook Password Recovery

Shënim: Para se të rikuperoni fjalëkalimin nga skedari i koduar Outlook PST me DataNumen Outlook Password Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin PST.

Zgjidhni skedarin e koduar të Outlook PST, fjalëkalimi i të cilit do të rikuperohet:

Zgjidhni Skedarin e Encrypted PST

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin e koduar PST në kompjuterin lokal.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Outlook Password Recovery do të start skanoni dhe rikuperoni fjalëkalimin për skedarin e koduar PST. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse fjalëkalimi në skedarin e koduar PST mund të rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të klikoni në Kopjo fjalëkalimin butonin për të kopjuar fjalëkalimin në clipboard, pastaj përdorni atë për të hapur dhe hyrë në skedarin e koduar PST në Outlook.

Shënim: Fjalëkalimi mund të mos jetë identik me atë që keni përdorur, por mund të hapë skedarin e koduar PST pa ndonjë problem.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Password Recovery 1.2 lëshohet më 9 nëntor 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.1 lëshohet në 17 Qershor, 2020

 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.0 lëshohet më 20 tetor, 2014

 • Mbështetni skedarët e koduar PST të Microsoft Outlook 97 deri 2016.
 • Mbështetje për të rikuperuar fjalëkalimet për një grumbull skedarësh të koduar PST.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të rikuperoni fjalëkalimin për një skedar të koduar PST me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).