Pse DataNumen Office Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Office Repair v5.5


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar bazat e të dhënave Microsoft Access 95 deri 2019 dhe Access për Office 365.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët Microsoft Excel xls dhe xlsx në Excel version 3.0 deri në 2019 dhe Excel për formatet Office 365.
 • Mbështetje për të riparuar Microsoft Outlook 97 deri në 2019 dhe Outlook për Office 365 PST skedarët e të dhënave.
 • Mbështetje për të riparuar Microsoft PowerPoint 2007 deri në 2019 dhe PowerPoint për skedarët Office 365 pptx.
 • Mbështetje për të riparuar dokumentet Microsoft Word 6.0 deri 2019 dhe Word për Office 365.
 • Mbështetje për të riparuar skedarët në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh të korruptuar.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni me lehtësi një skedar me menunë kontekstuale të Windows Explorer.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%


Më shumë informacion


DataNumen Office Repair 5.5 lëshohet në 3 maj, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Office Repair 5.2 lëshohet në 25 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Office Repair 5.0 lëshohet në 3 nëntor, 2020

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 3.1
 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.9
 • upgrade DataNumen PowerPoint Recovery në versionin 1.2
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 3.5
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 7.6

DataNumen Office Repair 4.9 lëshohet në 20 Gusht, 2020

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 7.5.

DataNumen Office Repair 4.8 lëshohet në 22 Qershor, 2020

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 3.0.
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 7.2.

DataNumen Office Repair 4.6 lëshohet në 8 Shkurt 2020

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 7.1.

DataNumen Office Repair 4.5 lëshohet më 25 nëntor 2019

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.9.
 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.8.
 • upgrade DataNumen PowerPoint Recovery në versionin 1.1.
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 3.4.

DataNumen Office Repair 4.1 lëshohet në 12 Gusht, 2019

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.8

DataNumen Office Repair 4.0 lëshohet më 15 korrik 2019

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 6.8

DataNumen Office Repair 3.9 lëshohet në 25 Prill 2019

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.7.

DataNumen Office Repair 3.8 lëshohet në 2 Prill 2019

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 6.6.
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 3.2.

DataNumen Office Repair 3.6 lëshohet në 21 Janar, 2019

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.6
 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.4
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 6.5
 • Zëvendësoj DataNumen Outlook Express Repair me DataNumen PowerPoint Recovery
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 3.1

DataNumen Office Repair 3.3 lëshohet më 22 nëntor 2018

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 6.0.
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 3.0.

DataNumen Office Repair 3.2 lëshohet më 9 shtator 2018

 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.3
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 2.9

DataNumen Office Repair 3.0 lëshohet më 23 korrik 2018

 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 2.8
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 5.6

DataNumen Office Repair 2.8 lëshohet në 11 maj, 2018

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.3
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 2.7
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 5.5

DataNumen Office Repair 2.6 lëshohet në 29 maj, 2016

 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.2
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 5.4

DataNumen Office Repair 2.5 lëshohet në 21 gusht 2015

 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 2.5
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 5.3

DataNumen Office Repair 2.1 lëshohet më 5 tetor 2013

 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.2.
 • upgrade DataNumen Excel Repair në versionin 2.1.
 • upgrade DataNumen Word Repair në versionin 2.1.
 • upgrade DataNumen Outlook Express Repair në versionin 2.2.

DataNumen Office Repair 2.0 lëshohet më 2 korrik 2013

 • upgrade Advanced Word Repair në versionin 2.0.
 • upgrade Advanced Excel Repair në versionin 2.0.

DataNumen Office Repair 1.6 lëshohet në 1 Prill 2010

 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 3.0
 • upgrade DataNumen Outlook Express Repair në versionin 2.1

DataNumen Office Repair 1.5 lëshohet më 2 korrik 2009

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Rregulloni disa gabime.
 • upgrade DataNumen Access Repair në versionin 2.1
 • upgrade DataNumen Outlook Repair në versionin 2.1
 • upgrade DataNumen Outlook Express Repair në versionin 2.0

DataNumen Office Repair 1.0 lëshohet në 19 Shkurt 2006

 • Komplet i integruar i rikuperimit të të dhënave të Microsoft Office. Ai përfshin mjete rikuperimi për bazat e të dhënave të korruptuara ose të dëmtuara të MS Access, fletët e punës MS Excel, dokumentet MS Word, skedarët e të dhënave MS Outlook dhe MS Outlook Express skedarët dbx dhe mbx.