Ne jemi aq të sigurt me cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona saqë ne ju ofrojmë tre garancitë e mëposhtme brenda 30 ditëve nga blerja juaj, për tu siguruar që jeni 100% të kënaqur.

Garancia më e mirë e rikuperimit®


Ne ofrojmë më mirë produktet dhe shërbimet e rikuperimit të të dhënave në botë. Kjo është arsyeja pse ne krijuam tonën Garancia më e mirë e rikuperimit - Ne garantojmë që produktet dhe shërbimet tona do të rimarrin të dhënat maksimale nga skedari, sistemi ose hardueri juaj i dëmtuar. Nëse duhet të gjesh një mjet që mund të rikuperojë më shumë të dhëna sesa tonat, ne do të rimbursojmë porosinë tuaj plotësisht!

Kjo garanci konfirmon rolin tonë udhëheqës dhe angazhimin ndaj klientëve tanë. Ne jemi e para dhe e vetmja kompani për rikuperimin e të dhënave që ofrojmë një garanci të tillë të kthimit të parave, duke demonstruar besim të jashtëzakonshëm në produktet tona.

Për informacione më të hollësishme, ju lutemi klikoni këtu.

Provoni Para Garancisë Blerje


Të gjitha produktet tona shiten në një mënyrë provoni para blerjes. Kjo është, ju mund të shkarkoni dhe përdorni versionin demo për të rikuperuar skedarin tuaj të korruptuar, pa pagesë. Nëse skedari është i rikuperueshëm, versioni demo do të tregojë një pamje paraprake të përmbajtjes së rikuperuar, ose prodhon një skedar demonstrimi, ose të dyja. Bazuar në rezultatet e versionit demo, ju mund të dini nëse të dhënat që dëshironi mund të rikuperohen ose jo.

Pastaj, pasi të blini versionin e plotë, nëse skedari i rregulluar nga versioni i plotë nuk përputhet me rezultatet e versionit demo, ne do të rimbursojmë porosinë tuaj.

Garancia e Kënaqshmërisë 100%


Edhe pse dy garancitë e mësipërme gjithmonë do t'ju sigurojnë të merrni më të mirën dhe most rezultate të kënaqshme të rimëkëmbjes, ne shkojmë edhe një hap më tej, duke siguruar një garanci 100% të kënaqësisë. Nëse për ndonjë arsye, nuk jeni të kënaqur me produktin ose shërbimin që keni blerë, atëherë mund të merrni një rimbursim të plotë.

Shënim: Ju duhet të paraqisni arsyet e rimbursimit në detaje. Nëse është e nevojshme, skedari origjinal i korruptuar kërkohet gjithashtu vetëm për qëllime verifikimi. Dosja dhe të dhënat tuaja do të mbahen 100% konfidenciale. Shihni tonat Politika e privatësisë tonë. për më shumë detaje. Nëse është e nevojshme, ne do të nënshkruajmë NDA me ju për ta garantuar këtë.