Gjeni një rishitës pranë jush:

Lidhu me bizneset lokale që ofrojnë dhe mbështesin DataNumen produktet Shërbime trajnimi dhe integrimi profesional nga a DataNumen shitësi do t'ju ndihmojë të arrini kthimin maksimal të investimit tuaj:

Shteti/territor kompani Contact Info
Australi Zbuloni të dhënat Telefoni: (02) 9929 4822/1300 278 995
Fax: (02) 9929 5433
Email: info@datadetect.com.au
Adresa: Suita 5 Niveli 6 144-148 Pacific Highway North Sydney 2060
Australi
Indi Zgjidh Softuerin (I) Pvt. Sh.pk Telefon: + 91-80-25285265
Fax: + 91-80-25250510
Email: sales@selectindia.com
Adresa: Nr. 14, Dhomat Balaji
Kati i 2-të, Rruga kryesore e 10-të
Bangalore
Indi
Kinë
Singapore
Taiwan
Hong Kong
Tajlandë
Indonezi
Vietnam
Malaysia
Bangladesh
Indi
Brunei
Zgjidhje Cogito Ltd. Telefoni: + 852-23976665
Fax: + 852-28775988
Adresa: Njësia B, 13 / F., Kulla Winsan, 98 Thomson Road, Wanchai, Hong Kong
Kinë COFTWARE COGITO CO, LTD. Phone: +86-10-68421378, +86-10-68421379
Fax: + 86-10-68703469
Adresa: Dhoma 1105, C2, Hao Bai Da Sha,
Nr.50 Rruga Veriore Xisanhuan, rrethi Haidian,
Pekin Kinë 100048
Armeni
Azerbaixhan
Bjellorusi
Gjeorgji
Iran
Kazahstan
Kirgistan
Libi
Moldavi
Mongoli
Rusi
Taxhikistan
Turqi
Turkmenistan
Venezuela
Vietnam
Ukrainë
Uzbekistan
Grupi Softline Telefoni / Faksi: +7 (495) 232-00-23
Web site:
www.softline.ru
www.softlinegroup.com
Email: info@softlinegroup.com
Adresa: Derbenevskaya nab. 7, bld. 8, Moskë, Rusi 115114
Rusi
Komonuelthi i Shteteve të Pavarura (CIS) & & vendet Balltike
Pba Consult LLC Pba Consult LLC
Adresa: Pba Consult LLC, rr. Yaroslavskaya 10-4, Moskë, 129366, Rusi
Telefoni: + 7 495 797-89-97
Faksi: +7 495 797-89-85
Email: office@pbaconsult.com
Faqja e internetit: www.pbaconsult.com
Rusi Syssoft, LLC Syssoft, LLC
Pohodniy proezd 4/1, jashtë. 111,
Moskë 125373, Rusi
Tel: +7 (495) 646-14-71 ext.113
E-mail: et@syssoft.ru
Rusi Softmap, LLC Softmap, LLC
Tel: + 7 (495) 627-69-00
E-mail: info@softmap.ru

Bëhuni një DataNumen rishitës:

DataNumen ofron mundësinë që rishitësit të gjenerojnë të ardhura shtesë duke u bashkuar në DataNumen Programi i Partnerit të Rishitësit. Një proces i thjeshtë regjistrimi do t'ju lejojë të bëheni pjesë e më të mëdhenjve në botë dhe most program i suksesshëm i shitësit të produktit për rikuperimin e të dhënave.

Ne mirëpresim këdo, përfshirë shitësit me vlerë të shtuar, integruesit e sistemit dhe konsulentët që shesin shërbime dhe / ose plotësojnë softuer ose pajisje për përdoruesit e fundit drejtpërdrejt, ose kompani që kryejnë shitje dhe promovime të produkteve përmes pikave të shitjeve me pakicë, dyqaneve të programeve kompjuterikë, dyqaneve të kompjuterave, departamentit dyqane, supermarkete, etj.

DataNumen programi i rishitësit është më i miri. Pse

 • Ulje deri në 65%, e rritur nga performanca juaj.

Për një shitës të ri, ne ofrojmë 10% zbritje menjëherë. Dhe sa më shpejt që të keni shitur më shumë se 5 licenca të ndonjë produkti në një muaj të caktuar, do të merrni të paktën 20% zbritje për çdo blerje në muajin vijues. Dhe mund të merrni më shumë zbritje duke shitur më shumë, si në vazhdim:

Nëse keni shitur më shumë se 5 licencat në një muaj të veçantë, ne do t'ju ofrojmë 20% zbritje në muajin vijues!
Nëse më shumë se 10 licencat, zbritja do të jetë 25%!
Nëse më shumë se 20 licencat, zbritja do të jetë 28%!
Nëse më shumë se 50 licencat, zbritja do të jetë 35%!
Nëse më shumë se 100 licencat, zbritja do të jetë 50%!
Nëse më shumë se 200 licencat, zbritja do të jetë 65%!

Shisni më shumë dhe fitoni më shumë! Start Tani!

Shënim: Nëse shitjet tuaja bien, atëherë zbritja do të ulet gjithashtu.

 • DataNumen produktet janë shumë të popullarizuara.

Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë një garanci të vendosur për nivelin e lartë të shitjeve. Si lider botëror në teknologjitë e rikuperimit të të dhënave, ne kemi shitur softuerin tonë të vlerësuar me çmime për rikuperimin e të dhënave në mbi 130 vende. Klientët tanë shkojnë nga fillestar kompjuteri deri tek konsulentët profesionistë të IT dhe ofruesit e shërbimeve të rikuperimit të të dhënave, nga organizata të vogla në biznese të mëdha duke përfshirë pasurinë 500. Në fakt, çdo përdorues kompjuteri mund të ketë një kërkesë të mundshme për produktet tona të rikuperimit të të dhënave.

 • Mbështetje e plotë informuese.

Duke qenë bashkëpunëtori ynë, ju merrni qasje në informacione shumë të rëndësishme dhe të dobishme:

 • leshimet e reja,
 • raporti i blerjeve dhe shkarkimeve (shkalla e konvertimit) për të gjitha produktet,
 • veprimet dhe zbritjet tona të ardhshme të marketingut,
 • produktet tona bestseller.

Për ta bërë të mundur, ne kryejmë lajme speciale fosting për filialet dhe mbështesni seksionin e mbyllur të partnerëve me shumë informacione në lidhje me produktet tona. Kjo do t'ju ndihmojë të zgjidhni produktet më të mira për t'u shitur në faqen tuaj, të optimizoni marketingun tuaj dhe të krahasoni efektivitetin e shitjeve.

 • Paketa të plota të materialeve promovuese.

Të gjitha materialet e promovimit për të gjitha produktet (të tilla si përshkrimi, reklamimi dhe mjetet e komunikimit, banderola, çmime, vlerësime, mendimet më të mira të klientëve, intervista me zhvilluesit dhe shumë më tepër) janë gjithmonë në dispozicion të partnerëve tanë. Ju nuk do të keni shpenzuar shumë kohë kur kërkoni për një banderolë ose një fotografi që ju nevojitet në sit.

 • Fushata reklamuese dhe veprime të marketingut të bashkëpunuara.

Ne mund të kryejmë fushata reklamuese të bashkëpunuara me ju. Ka çmime speciale për shitësit, si dhe shumë zbritje, shitje pushimesh, postë direkte dhe shumë më tepër. Ju gjithmonë mund të bëni një kërkesë për të marrë materiale reklamimi të çdo lloji. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në rritjen e përqindjes së komisionit kur rregulloni lajmet fostfushatat reklamuese dhe veprimet e marketingut. Ndonjëherë ne madje financojmë pjesërisht veprime të tilla. Ju keni një ide? Na kontaktoni!

 • Mbështetja e shpejtë është gjithmonë e disponueshme.

Çdo pyetje, sugjerim dhe kërkesë do të merren parasysh dhe ju do të merrni një përgjigje me cilësi të lartë në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju lutemi, përdorni tonë formularin e feedback-ut për të bërë ndonjë pyetje ose për të bërë një kërkesë në lidhje me programin tonë të shitësit.

Si të start

Programi ynë i shitësit menaxhohet nga MyCommerce.com, udhëheqësi botëror në programet e rishitësve të programeve kompjuterikë. Programi është jashtëzakonisht i lehtë. Nuk ka c të fshehuraosts dhe është falas per te nenshkruar.

Klikoni Këtu për të Regjistruar Programin e Shitësit Tani

Pas regjistrimit, ne do t'ju dërgojmë një email konfirmimi që përmban ID-në tuaj të shitësit. Llogaria juaj e shitësit do të jetë miratohet menjëherë dhe mund ta përdorni për të blerë produktet tona tani, si më poshtë:

 1. vizitë faqen tonë të internetit dhe klikoni në lidhjen e porosisë MyCommerce për produktin përkatës që dëshironi të blini.
 2. Në formularin e porosisë MyCommerce, në "Kthimi i Konsumatorit / Rishitësit" seksioni, futni ID-në tuaj të shitësit dhe fjalëkalimin për t'u identifikuar. Pastaj mund ta blini produktin. ID-ja e rishitësit mund të gjendet në emailin e konfirmimit të regjistrimit që ju dërgojmë dhe fjalëkalimi është ai që futni kur regjistroheni.

Fillimisht ne ofrojmë 10% zbritje, dhe posa të keni shitur më shumë se 5 licenca të ndonjë produkti në një muaj të caktuar, ju do të merrni me shume zbritje për çdo blerje në muajin vijues.