Pse DataNumen Zip Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i a zip produkt i rikuperimit. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Zip Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër, përfshirë edhe WinRAR dhe të tjera zip mjete riparimi, në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Zip Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Zip Repair v3.5


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mund të rregullojë të gjitha nën-llojet e Zip skedarët dhe të gjitha llojet e skedarëve që vetë-nxjerrin.
 • Kontrolloni integritetin e të dhënave dhe rregulloni vlerat e pasakta të CRC në arkiv.
 • Mbështetje për të riparuar Zip skedarët dhe Zip Dosjet e artikujve më të mëdha se 4 GB.
 • Mbështetja për të riparuar zgjatet Zip skedarë, të ndarë Zip skedarët dhe të koduar Zip files.
 • Mbështetje për të riparuar Zip skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur Zip skedarët që duhen riparuar në kompjuterin e klientit.
 • Mbështetje për të nxjerrë sendet e rikuperuara në fikse Zip ose arkivi SFX.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të riparoni një skedar me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Zip Repair për të rimarrë dëmtuar Zip arkiv


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur tuaj zip skedarët janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen Zip Repair për të skanuar zip skedarët dhe rikuperoni sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen Zip Repair.

DataNumen Zip Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar zip skedarët me DataNumen Zip Repair, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë zip files.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit zip skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni zip emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur zip skedari për tu riparuar në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen Zip Repair do të riparojë zip skedoni dhe ekstraktoni të gjitha sendet në të në një direktori të quajtur xxxx_recained, ku xxxx është emri i burimit zip dosje. Për shembull, për burimin zip dosja e demtuar.zip, direktoria e paracaktuar e daljes do të dëmtohet - rikuperohet. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e direktorisë së daljes ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur direktorinë e daljes.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Zip Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin zip dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi zip skedari mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni direktorinë e daljes dhe të përdorni artikujt në Zip fotografi.

Më shumë informacion


DataNumen Zip Repair 3.5 lëshohet më 4 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 3.2 lëshohet në 19 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 3.0 lëshohet më 30 tetor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 2.9 lëshohet në 5 maj, 2020

 • Mbështetje për të shfaqur regjistrin në nivele të ndryshme.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 2.8 lëshohet në 22 Prill 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit për artikujt e koduar.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Zip Repair 2.7 lëshohet më 21 tetor, 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit të artikujve pjesërisht të korruptuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 2.6 lëshohet në 20 Gusht, 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Zip Repair 2.5 lëshohet më 7 nëntor 2018

 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Zip Repair 2.3 lëshohet në 10 Prill 2018

 • Ekstraktoni automatikisht artikujt e rikuperuar në Zip Arkivi.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Zip Repair 2.2 lëshohet më 21 shtator 2013

 • Përmirësoni saktësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 2.1 lëshohet më 21 korrik 2013

 • Përmirësoni mbështetjen për skedarët e mëdhenj.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 2.0 është lëshuar më 23 nëntor 2012

 • Rishkruaj të gjithë motorin e rikuperimit.
 • mbështetje Zip paraqesë dhe Zip artikull më i madh se 4 GB.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Zip Repair 1.8 lëshohet në 25 Tetor 2006

 • Përmirësoni mbështetjen për spanned / split zip files.
 • Fix disa bugs të vogla.