Pse DataNumen DBF Repair?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen DBF Repair v2.9


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetni të gjitha versionet e DBF baza e të dhënave, përfshirë dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 për dos, dBASE 5 për Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, etj.
 • Mbështetje për të riparuar DBF skedarë me memo ose fusha të të dhënave binare të ruajtura në skedarët DBT ose FPT.
 • Mbështetje për ndarjen e DBF skedoni kur madhësia e tij arrin një kufi të paracaktuar, veçanërisht, mbështetja për të ndarë 2GB të tepërt DBF files.
 • Mbështetje për të ndarë tabelën kur numërimi i fushës së saj arrin një numërim maksimal të paracaktuar të fushës.
 • Mbështetje për të rregulluar DBF skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të DBF files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DBF skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që të mund të riparoni DBF skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen DBF Repair për të rimarrë dëmtuar DBF Bazat e të dhënave


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur bazat e të dhënave tuaja dBase, FoxBase, FoxPro dhe Visual FoxPro (.dbf skedarët) janë të dëmtuar ose të korruptuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen DBF Repair për të skanuar dbf skedarët dhe rikuperoni të dhënat nga skedarët sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen DBF Repair.

DataNumen DBF Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të dëmtuar ose të korruptuar dbf dosja me DataNumen DBF Repair, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë dbf fotografi.

Zgjidhni të dëmtuarit ose të korruptuarit dbf skedari për tu riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni dbf emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur dbf skedari për tu riparuar në kompjuterin lokal.

Në kuti të kombinuar Zgjidhni Formatin e Skedarit të Burimit, ju gjithashtu mund të zgjidhni formatin e burimit dbf dosje. Aktualisht formatet e mëposhtme janë të mbështetura:

dBAZA III
dBAZA IV
dBAZA 5
FoxBase
FoxPro 2.0
FoxPro 2.5
FoxPro 2.6
Visual FoxPro

Si parazgjedhje, formati është vendosur në "Zbulo Automatik" në mënyrë që DataNumen DBF Repair do të zbulojë formatin e burimit dbf skedoni dhe nxirrni atë fikse sipas formatit të zbuluar. Sidoqoftë, nëse skedari i daljes nuk mund të hapet me sukses nga aplikacioni juaj, atëherë mund të specifikoni formatin që do të detyrojë DataNumen DBF Repair për të gjeneruar skedarin në formatin që është në përputhje me aplikacionin tuaj.

By default, DataNumen DBF Repair do të kursejë fiksin dbf bazës së të dhënave në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.dbf, ku xxxx është emri i burimit dbf dosje. Për shembull, për burimin dbf dosja e demtuar.dbf, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.dbf. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen DBF Repair do të start skanoni dhe riparoni burimin dbf dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse burimi dbf baza e të dhënave mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni fiksin dbf skedoni me aplikacionet përkatëse.

Më shumë informacion


DataNumen DBF Repair 2.9 lëshohet më 4 maj 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 2.4 lëshohet në 23 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 2.2 lëshohet më 6 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 2.1 lëshohet më 10 nëntor 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 2.0 lëshohet më 24 gusht 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 1.6 lëshohet në 24 Mars, 2008

 • Mbështetje për ndarjen e DBF skedari kur madhësia e tij arrin një kufi të paracaktuar.
 • Mbështetni Windows Vista.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DBF Repair 1.5 lëshohet më 12 korrik 2006

 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DBF skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Shtoni më shumë kontrolle në rikuperimin e skedarit DBT / FPT.
 • Përmirësoni efikasitetin e motorit të rikuperimit.

DataNumen DBF Repair 1.4 është lëshuar më 5 dhjetor 2005

 • Mbështetje për të ndarë tabelën kur numërimi i fushës së saj arrin një numërim maksimal të paracaktuar të fushës.
 • Përmirësoni mekanizmin e raportit të gabimit.
 • Mbështetje për të rikuperuar fushat binare.
 • Fix disa bugs të vogla.