Pse DataNumen Outlook Express Undelete?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Express Undelete v2.2


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rimarrë email-et e fshira në Microsoft Outlook Express Dosjet e postës 5/6.
 • Mbështetje për të rikuperuar skedarët dbx të ruajtur në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rimarrë një grumbull skedarësh dbx.
 • Mbështetje për të rikuperuar postat në skedarët dbx aq të mëdhenj sa 4 GB.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet e postës elektronike.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët dbx që do të rikuperohen në kompjuterin lokal.
 • Integruar me shell Windows, kështu që ju mund të rimarrë email në një dosje mail me kontekstin (kliko me të djathtën) menunë e Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Si të shërohet


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Outlook Express ruan të gjitha postat elektronike të një dosje postare në një skedar përkatës .dbx. Për shembull, skedari Inbox.dbx përmban email që shfaqen në dosjen e postës Inbox në Outlook Express, skedari Outbox.dbx përmban postë elektronike që shfaqen në dosjen e postës Outbox, etj.

Nëse fshini disa email në një dosje postare aksidentalisht, atëherë mund ta përdorni DataNumen Outlook Express Undelete për të skanuar skedarin dbx që korrespondon me dosjen e postës, rikuperoni postat elektronike të fshira dhe ruani ato si skedarë .eml që mund të importohen lehtësisht përsëri në Outlook Express.

Gjeni skedarin dbx që korrespondon me dosjen e postës nëse nuk e keni bërë një gjë të tillë.

Start DataNumen Outlook Express Undelete.

DataNumen Outlook Express Undelete

Shënim: Para se të rikuperoni postat elektronike të fshira në një skedar dbx me DataNumen Outlook Express Undelete, ju lutem mbylleni Outlook Express dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin dbx.

Zgjidhni skedarin dbx ku do të rikuperohen postat elektronike të fshira:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit dbx ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

By default, DataNumen Outlook Express Undelete do të nxjerrë të gjitha postat elektronike të rikuperuara në drejtorinë xxxx_recained, ku xxxx është emri i skedarit të korruptuar dbx. Për shembull, për skedarin Inbox.dbx, direktoria e paracaktuar e daljes do të jetë Inbox_rekuperuar. Nëse dëshironi të përdorni një direktori tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Drejtorinë e Daljeve

Ju mund të futni direkt emrin e drejtorisë ose të klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur drejtorinë.

Kliko Start Rimëkëmbja button, DataNumen Outlook Express Undelete do të start rikuperoni postat e fshira nga skedari dbx i zgjedhur.

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse postat elektronike të fshira janë rikuperuar me sukses nga skedari dbx, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni një mesazh të rikuperuar me Outlook Express duke klikuar dy herë në Mail ikona e një skedari .eml në direktorinë e prodhimit. Ose importoni shumë mesazhe në një dosje postare në Outlook Express.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Express Undelete 2.2 është lëshuar më 23 nëntor 2013

 • Mbështetni Windows 7 dhe 8.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.1 lëshohet më 17 korrik 2009

 • Përmirësoni shumë performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI në rezolucione të ndryshme dhe sisteme operative.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.0 është lëshuar më 5 mars 2009

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Rizenjoni GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.