Pse DataNumen Access Repair?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një produkti të rikuperimit të Accessit. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Access Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Access Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve të zakonshme për shkak të Korrupsioni i bazës së të dhënave të hyrjes


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Access Repair v3.8


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar Microsoft Access 95, 97, 2000, 2002 (XP), 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Access për bazat e të dhënave të Office 365.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturat dhe regjistrimet e tabelave në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rikuperuar fushat MEMO dhe OLE.
 • Mbështetje për rikuperoni tabelat e fshira të dhëna në bazat e të dhënave Access.
 • Mbështetje për të rikuperuar fushat e numrave vetanak dhe indekset.
 • Mbështetje për të rimarrë marrëdhëniet.
 • Mbështetje për të rikuperuar pyetjet.
 • Mbështetje për të rikuperuar bazat e të dhënave të hyrjes të koduara me fjalëkalim.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).
 • Mbështetje për të rregulluar skedarët e hyrjes mdb dhe accdb në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët Access mdb dhe accdb për t'u riparuar në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Access mdb dhe accdb.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin mdb dhe accdb me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Access Repair për të rimarrë bazat e të dhënave të korrupsionit


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur bazat e të dhënave tuaja të Microsoft Access (skedarët .mdb ose .accdb) janë të korruptuara ose të dëmtuara dhe nuk mund t'i hapni ato normalisht, mund t'i përdorni DataNumen Access Repair për të skanuar skedarët dhe për të rikuperuar të dhënat prej tyre sa më shumë që të jetë e mundur.

Start DataNumen Access Repair.

DataNumen Access Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë skedar të korruptuar ose të dëmtuar të hyrjes mdb / accdb me DataNumen Access Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Access dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin mdb / accdb.

Zgjidhni skedarin e korruptuar ose të dëmtuar Access mdb / accdb për t'u riparuar:

Zgjidhni Databazën e Hyrjes në Burim

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit mdb / accdb ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

By default, DataNumen Access Repair do të ruajë bazën e të dhënave fikse të Access-it në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.mdb, ku xxxx është emri i skedarit burim mdb / accdb. Për shembull, për skedarin Damaged.mdb, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.mdb. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

DataNumen Access Repair Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Access Repair do të start skanoni dhe riparoni skedarin burimor mdb / accdb. Shiriti i progresit

DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse baza e të dhënave burim mdb / accdb mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

DataNumen Access Repair Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni bazën e të dhënave fikse mdb / accdb me Microsoft Access ose aplikacione të tjera.

Më shumë informacion


DataNumen Access Repair 3.8 lëshohet në 23 Shkurt 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 3.3 lëshohet në 10 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 3.1 lëshohet më 31 tetor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 3.0 lëshohet në 27 maj, 2020

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.9 lëshohet më 18 nëntor 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.8 lëshohet në 5 Gusht, 2019

 • Mbështetje për të rikuperuar pyetjet.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.7 lëshohet në 18 Prill 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.6 lëshohet në 21 Janar, 2019

 • Mbështet aksesin 2019.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.5 lëshohet më 22 tetor 2018

 • Mbështetni aksesin për Office 365.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.3 lëshohet në 11 Shkurt 2018

 • Mbështet aksesin 2016.
 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.2 lëshohet më 10 gusht 2013

 • Përmirësoni përputhshmërinë e aplikacionit me DAO dhe Access.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.1 lëshohet më 15 maj 2009

 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI në rezolucione të ndryshme dhe sisteme operative.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 2.0 lëshohet më 16 korrik 2008

 • Rishkruaj të gjithë aplikacionin.
 • Mbështetni bazat e të dhënave Access 2007.
 • Mbështetni Windows Vista.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Access Repair 1.2 lëshohet në 19 nëntor 2006

 • Përmirësoni motorin e riparimit.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët MDB që do të riparohen në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Access Repair 1.1 lëshohet në 20 Dhjetor, 2005

 • Mbështetje për të rikuperuar fushat e numrave vetanak.
 • Mbështetje për rikuperimin e indekseve.
 • Mbështetje për të rimarrë marrëdhëniet.

DataNumen Access Repair 1.0 lëshohet në 18 Qershor, 2004

 • Mbështetje për të riparuar bazat e të dhënave Microsoft Access 95, 97, 2000, XP dhe 2003.
 • Mbështetje për të rikuperuar strukturën dhe regjistrimet e tabelave në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rikuperuar fushat MEMO dhe OLE.
 • Mbështetje për të rikuperuar tabelat dhe rekordet e fshira në bazat e të dhënave të Access.
 • Mbështetje për të rregulluar skedarët MDB të Hyrjes në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh MDB të Aksesit.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin MDB me menunë kontekstuale të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).