DataNumen Exchange Recovery Krahasimi i Konkurrencës

Shënim: Most nga skedarët e të dhënave për rastet e provës janë të shkarkueshme. Për disa skedarë shumë të mëdhenj, mund ta merrni deri më tani na dërgoni një kërkesë.
Ne gjithashtu mund të sigurojmë të gjithë informacionin e detajuar të teknologjisë në lidhje me testet dhe statistikat, për t'u siguruar që krahasimi është i drejtë.

DataNumen Exchange Recovery 8.5
scanpst (për Outlook 2007)
Riparimi i kernelit për OST 7.05.01 
Kutia e rikuperimit për Outlook 1.3.17.51
Desktopi i Shkëmbimit të Kutisë Postare Yjor 4.5
EasyRecovery Professional 6.21
Rimëkëmbja për Outlook 3.0
DiskInternals Rimëkëmbja e Outlook 2.4
OST2PST 2.1
Rikuperoni të dhënat për OST te PST 3.10.1

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 96.78% 7.72% 0.67% 0.33% 4.61% 4.56% 4.56% 51.81% 0.00% 0.00%
Rasti 1
(5 MB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.00% 0.00% 0.00%
Rasti 2
(50 MB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00%
Rasti 3
(100 MB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.70% 0.00% 0.00%
Rasti 4
(500 MB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.60% 0.00% 0.00%
Rasti 5
(1 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.00% 0.00% 0.00%
Rasti 6
(2 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 53.80% 0.00% 0.00%
Rasti 7
(4 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode) Pjesa 1 Pjesa 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Rasti 8
(8 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.00% 0.00% 0.00%
Rasti 9
(10 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.60% 0.00% 0.00%
Rasti 10
(15 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5 Pjesa 6 Pjesa 7 Pjesa 8
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 74.20% 0.00% 0.00%
Rasti 11
(5 MB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 56.80% 0.00% 0.00%
Rasti 12
(50 MB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.90% 0.00% 0.00%
Rasti 13
(100 MB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.40% 0.00% 0.00%
Rasti 14
(500 MB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.70% 0.00% 0.00%
Rasti 15
(1 GB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 49.40% 0.00% 0.00%
Rasti 16

(2 GB i korruptuar OST skedar në format jo-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 52.40% 0.00% 0.00%
Rasti 17
(4 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2
100.00% 97.00% 0.00% 0.00% 42.00% 41.00% 41.00% 41.10% 0.00% 0.00%
Rasti 18
(4 GB i korruptuar OST skedari në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2
96.00% 96.00% 66.00% 60.00% 95.00% 95.00% 95.00% 95.10% 0.00% 0.00%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit Po Po 98 / ME e pambështetur 98 / Server 2008 nuk mbështetet 98 / ME e pambështetur 98 / ME / 2000 e pambështetur 98 / ME e pambështetur Vista nuk mbështetet Po 98 / ME e pambështetur
Të gjitha versionet e Windows 64bit Po Po Po Server 2008 nuk mbështetet Po Po Po Vista nuk mbështetet Po Po

Outlook dhe OST/ Mbështetja e formatit PST

Të gjitha versionet e Outlook Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po
Formati jo-Unicode Outlook 97-2002 OST Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po
Formati i Unicode Outlook 2003-2010 OST Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po
Përdoruesi mund të zgjedhë skedarin PST të daljes ose në formatin jo-Unicode ose formatin Unicode Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Konvertoni formatin jo-Unicode OST në formatin Unicode PST Po jo jo jo jo jo Po jo jo jo
Konvertoni formatin Unicode OST në formatin jo-Unicode PST Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo

I madh OST Mbështetja e skedarit

Zgjidh 2 GB i madh OST problemi i skedarit pa humbje të të dhënave Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo
mbështetje OST skedarë të mëdhenj si 16777216 TB Po jo jo Po jo jo jo jo jo jo
ndahet e madhe OST skedoni në disa skedarë të vegjël Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Rikuperoni të gjitha llojet e objekteve në OST skedarët, përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po
Rikuperoni të gjitha vetitë në objekte, të tilla si tema, trupi i mesazhit, te, nga, cc, BC, data, etj. Po Po cc / bcc nuk mbështetet cc / bcc nuk mbështetet pcc / data e pambështetur Po Po subjekti / cc / bcc nuk mbështetet jo cc / bcc nuk mbështetet
Rikuperoni mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, formatet RTF dhe HTML Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po
Rikuperoni bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML Po Po Po Po Po Po Po Po jo jo
Rikuperoni objektet e ngulitura, të tilla si një mesazh tjetër, Fletët e punës në Excel, dokumentet Word, etj. Po Po Mesazhet e integruara nuk mbështeten Mesazhet e integruara nuk mbështeten Mesazhet e integruara nuk mbështeten Po Po Po jo jo
Rikuperoni sendet e fshira, përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime Po jo jo jo Po Po Po Po jo jo

Karakteristika të tjera

Recover OST skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Rikuperoni një grumbull të OST fotografi Po jo jo jo jo Po jo Po jo jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur OST skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal Po jo jo Po Po jo jo Po jo Po
Përkrahni menunë e kontekstit të Windows Explorer Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop Po jo jo Po jo Po jo jo jo jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS) Po jo jo jo jo jo Po jo jo jo