Shënim: Duhet të keni të instaluar versione Outlook 2003 ose versione më të larta për të përdorur metodën në këtë udhëzues.

Kur hasni një skedar i madhësuar Outlook PST (skedari PST është i barabartë me ose më i madh se 2 GB) dhe nuk mund ta hapni me sukses në Microsoft Outlook 2002 ose versione më të ulëta, ju mund ta përdorni DataNumen Outlook Repair për të skanuar skedarin, merrni të gjitha të dhënat në të dhe ruajini ato në një skedar të ri PST në formatin unicode Outlook 2003 që nuk ka më kufizim të madhësisë 2 GB. Pastaj mund të përdorni versionet Outlook 2003 ose versione më të larta për të hapur skedarin e ri PST dhe për të hyrë në të gjitha të dhënat pa ndonjë problem.

Start DataNumen Outlook Repair.

Shënim: Para se të shndërroni skedarin PST të përmasave të mëdha me DataNumen Outlook Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë skedarin PST.

Zgjidhni skedarin e madhësuar Outlook PST si skedarin burim PST për t'u riparuar:

bosh

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Skedarin butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin PST që do të përpunohet në kompjuterin lokal.

Ndërsa skedari PST është tepër i madh, ai duhet të jetë në formatin Outlook 97-2002. Prandaj, ju lutemi specifikoni formatin e skedarit në "Outlook 97-2002" në kutinë e kombinuar bosh krahas kutisë së redaktimit të skedarit burimor. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Repair do të skanojë skedarin burimor PST të madh për të përcaktuar formatin e tij automatikisht. Sidoqoftë, kjo do të marrë kohë shtesë.

By default, DataNumen Outlook Repair do të ruajë të dhënat e marra në një skedar të ri fiks PST me emrin xxxx_fixed.pst, ku xxxx është emri i skedarit burim PST. Për shembull, për skedarin burimor PST Outlook.pst, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Outlook_fixed.pst. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

bosh

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Ndërsa duam të konvertojmë skedarin PST të madh në formatin Outlook 2003, duhet të zgjedhim formatin e skedarit fiks PST në "Outlook 2003-2010" në kutinë e kombinuar bosh krahas kutisë së redaktimit të skedarit fiks. Nëse e vendosni formatin në "Outlook 97-2002" ose "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Repair mund të dështojë të përpunojë dhe konvertojë skedarin tuaj të madh PST.

Ju lutemi vini re se duhet të keni të instaluar versione Outlook 2003 ose versione më të larta, përndryshe i gjithë procesi i konvertimit do të dështojë.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Outlook Repair do të starskanimi dhe shndërrimi i skedarit PST me madhësi të madhe. Shiriti i progresit

DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e konvertimit.

Pas procesit, nëse skedari burimor i madh PST mund të rikuperohet dhe shndërrohet me sukses në skedarin e ri PST Outlook 2003, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

bosh

Tani mund të hapni skedarin e ri fiks PST me Microsoft Outlook 2003 ose versione më të larta. Dhe do të gjeni të gjitha artikujt e skedarit origjinal të madh PST të rikuperohen në një të ri.

Shënim: Versioni demo do të shfaqë kutinë e mëposhtme të mesazheve për të treguar suksesin e konvertimit:

bosh

Në skedarin e ri PST fiks, përmbajtja e mesazheve dhe bashkëngjitjeve do të zëvendësohet me një informacion demo. Ju lutem porosit versionin e plotë për të marrë përmbajtjen aktuale të konvertuar.