• Të fshihen email-et gabimisht?
 • Zbrazni shumë shpejt dosjen tuaj të Artikujve të Fshirë?
 • Lost email që nuk mund të rikuperohen?
 • Gabime të çuditshme në skedarin PST?
 • Lost fjalëkalimin për skedarin tuaj PST?
 • Problemet e rikuperimit të postës në Outlook?
 • DataNumen Outlook Repair lehtësisht rregullon të gjitha këto dhe më shumë.
Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Rikuperimi i një emaili normalisht të fshirë nga Outlook është i thjeshtë. Kur klikohet butoni i fshirjes, emaili vendoset në të vërtetë në dosjen Deleted Items. Shkimi në dosje lejon që email-i të lexohet i plotë, dhe ai lehtë mund të zhvendoset në një dosje tjetër.

Nëse, megjithatë, dosja Deleted Items është zbrazur, ose nëse artikulli fshihet me një Ctrl-Delete (atë që Microsoft i referohet si një fshirje e vështirë), emaili hiqet përgjithmonë nga Outlook. Rimëkëmbja e postës elektronike të Outlook atëherë bëhet shumë më e vështirë.

Sipas mbështetjes së Microsoft, "… nëse nuk i zhvendosni artikujt në dosjen Artikujt e Fshirë para se t'i fshini, këto artikuj fshihen shumë dhe nuk mund t'i rikuperoni nga dosja e Artikujve të Fshirë."
Mënyra e vetme për të hequr një email të tillë është përdorimi DataNumen Outlook Repair - bërja e një pune të shpejtë dhe të thjeshtë për zgjidhjen e problemit.

 • Punon me Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 dhe 2019.
 • Rikuperon plotësisht mesazhet postare të Outlook, dosjet, fosts, takimet, kërkesat për takime, kontaktet, listat e shpërndarjes, detyrat, memorandume, revista, shënime dhe më shumë.
 • Mund të zhbëjë të gjitha postat elektronike në Outlook - qoftë teksti i thjeshtë, format RTF ose HTML.
 • Shtojcat e postës së Outlook rikuperohen plotësisht.
 • Objektet e ngulitura rikuperohen plotësisht.
 • Mbështetje për skedarët PST me madhësi mbi 2 GB dhe ndarja e skedarëve PST nëse kërkohet.
 • Mbështetje për gjenerimin e skedarëve PST në formatin Outlook 97-2002 dhe Outlook 2003-2010.
 • Riparimi i grupeve mbështetet.
 • Nuk kërkohet njohuri teknike.
Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%