Rikuperoni të dhënat e Outlook nga Skedarët Virtualë të Makinës, Skedarët e Rezervimit dhe Skedarët e Imazheve të Diskut

Nëse tuaj Outlook PST /OST skedari ruhet në skedarin vijues:

 • Skedari VMWare VMDK (Disku i Makinës Virtuale) (*. Vmdk). Për shembull, ju ruani Outlook PST /OST skedar në një disk virtual në VMWare.
 • Skedari Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd). Për shembull, ju ruani Outlook PST /OST skedoni në një disk virtual në PC Virtual. Ose bëni një kopje rezervë të Outlook PST /OST skedar përmes funksionit të Windows Backup dhe Restore.
 • Skedar Acronis True Image (*. Tib)
 • Norton Ghost skedari (*. gho, * .v2i)
 • Skedari Windows NTBackup (*.bkf)
 • Skedari i imazhit ISO (*. Iso)
 • Skedari i imazhit të diskut (*. Img)
 • Skedari i imazhit CD / DVD (*. Bin)
 • Skedar Alkool 120% Pasqyrë e Diskut (MDF) (*. Mdf)
 • Skedar imazhi zero (*. Nrg)

dhe ju nuk mund të përdorni të dhënat në PST /OST skedoni për disa arsye, për shembull:

 • Ju fshini Outlook PST /OST skedar nga disku virtual në VMWare ose Virtual PC.
 • Ju formatoni diskun virtual në VMWare ose Virtual PC gabimisht.
 • Disku virtual në VMWare ose Virtual PC nuk mund të montohet ose të nisë siç duhet.
 • Disku virtual në VMWare ose Virtual PC është i korruptuar ose i dëmtuar.
 • Skedari rezervë në media rezervë është i korruptuar ose i dëmtuar dhe nuk mund ta ktheni PDT-në tuajOST skedoni prej tij.
 • Skedari i imazhit të diskut është i korruptuar ose i dëmtuar dhe nuk mund ta merrni PST / tuaj.OST skedoni prej tij.
 • Dhe shumë më tepër

Atëherë përsëri mund të rikuperoni të dhënat në PST /OST skedoni duke skanuar dhe rikuperuar skedarin përkatës të diskut të makinës virtuale, skedarin rezervë ose skedarin e imazhit të diskut DataNumen Outlook Repair. Thjesht zgjidhni skedarin e diskut të makinës virtuale, skedarin rezervë ose skedarin e figurës së diskut si skedarin burimor që do të riparohet, DataNumen Outlook Repair do të skanojë skedarin burimor, do ta analizojë atë, do të rikuperojë të dhënat e Outlook të ruajtura në skedar dhe do t'i nxjerrë në një skedar të ri fiks PST.

Nëse tuaj Outlook PST /OST skedari është ruajtur në një disk të ngurtë ose makinë dhe ju nuk mund të përdorni PST /OST skedoni për disa arsye, për shembull:

 • Ju fshini Outlook PST /OST skedari nga disku i ngurtë ose disku.
 • Ju formatoni hard diskun ose ngasni gabimisht.
 • Disku juaj i ngurtë ose disku juaj dështon dhe nuk mund të përdorni më skedarët.
 • Dhe shumë më tepër

Atëherë mund të përdorni DataNumen Disk Image për të krijuar një imazh të diskut të ngurtë ose diskut, pastaj rikuperoni PST /OST të dhëna nga skedari i imazhit me DataNumen Outlook Repair.