DataNumen Outlook Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen Outlook Repair 8.5
skanpst
(për Outlook 2007)
Riparimi i Kernel Outlook PST 7.05.01 Vegla e Riparimit për Outlook 1.0.11.33 Riparimi Stellar Phoenix Outlook PST 4.0 EasyRecovery Professional 6.21 OutlookFix 2.47 Rimëkëmbja për Outlook 3.0 R-mail për Outlook 1.5 DiskInternals Rimëkëmbja e Outlook 2.2 Rimëkëmbja e lehtë e pamjes 1.6 Disk Doctors Outlook Mail Recovery (.pst) 2.0.1 Rikuperoni Emailin tim 5.02

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 95.7% 1.26% 1.26% 1.26% 1.81% 1.83% 8.63% 19.82% 0.00% 53.24% 0.00% 1.82% 1.39%
Rasti 1
(5MB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 5.10% 0.00% 55.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 2
(50MB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 3
(100MB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 54.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 4
(500MB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 51.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 5
(1 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 50.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 6
(2 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 60.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 7
(4 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode) Pjesa 1 Pjesa 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 1.50% 0.00% 54.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 8
(8 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.30% 0.00% 58.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 9
(10 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2 Pjesa 3 Pjesa 4 Pjesa 5 Pjesa 6
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 2.90% 0.00% 67.30% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 10
(15 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 6.30% 0.00% 75.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 11
(5 MB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 17.40% 48.00% 0.00% 62.60% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 12
(50 MB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 28.50% 50.40% 0.00% 55.40% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 13
(100 MB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.90% 53.00% 0.00% 53.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 14
(500 MB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 45.10% 46.70% 0.00% 54.70% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 15
(1 GB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 46.80% 48.50% 0.00% 52.90% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 16

(2 GB skedar i korruptuar PST në format jo-Unicode)

100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 48.00% 50.30% 0.00% 51.50% 0.00% 0.00% 0.00%
Rasti 17
(4 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 10.30% 10.30% 0.00% 19.10% 0.00% 19.30% 0.30% 10.20% 2.50%
Rasti 18
(4 GB skedar i korruptuar PST në formatin Unicode)
Pjesa 1 Pjesa 2
100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.60% 100.00% 0.00% 100.00% 0.00% 100.00% 0.50% 100.00% 100.00%

Mbështetje OS

Të gjitha versionet e Windows 32bit Po Po 98 / ME e pambështetur Server 2008 nuk mbështetet 98 / ME / Vista nuk mbështetet 98 / ME / 2000 e pambështetur 98 / ME e pambështetur 95, 98, ME e pambështetur Po 98/2000 e pambështetur 98 / ME e pambështetur 98 / ME e pambështetur 98 / ME / 2000 e pambështetur
Të gjitha versionet e Windows 64bit Po Po Po Server 2008 nuk mbështetet Po Po Po Po Po Po Po Po Po

Mbështetja e formatit Outlook dhe PST

Të gjitha versionet e Outlook Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Formati jo-Unicode Outlook 97-2002 Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po Po
Formati i Unicode Outlook 2003-2010 Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Përdoruesi mund të zgjedhë skedarin PST të daljes ose në formatin jo-Unicode ose formatin Unicode Po jo jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo
Konvertoni formatin jo-Unicode në formatin Unicode Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Shndërroni formatin Unicode në format jo-Unicode Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Rikuperoni skedarët e koduar PST pa fjalëkalimin Po Po Enkriptimi i lartë (kriptimi më i mirë) nuk mbështetet Po Po Po Enkriptimi i lartë (kriptimi më i mirë) nuk mbështetet Po Enkriptimi i lartë (kriptimi më i mirë) nuk mbështetet Po Enkriptimi i lartë (kriptimi më i mirë) nuk mbështetet Po Enkriptimi i lartë (kriptimi më i mirë) nuk mbështetet

Mbështetje e madhe e skedarit PST

Zgjidh Problem i skedarit PST me përmasa të mëdha 2GB pa humbje të të dhënave Po jo Po jo Po Po Po jo Po jo Po Po Po
Mbështetni skedarët PST aq të mëdhenj sa 16777216 TB Po jo jo Po Po jo jo Po jo jo Po Po jo
ndani skedarin e madh PST në disa skedarë të vegjël Po jo jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo

Aftësitë në Rikuperimin e Objekteve

Rikuperoni të gjitha llojet e objekteve në skedarët PST, përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Rikuperoni të gjitha vetitë në objekte, të tilla si tema, trupi i mesazhit, te, nga, cc, BC, data, etj. Po Po Po Po cc, bcc nuk mbështetet jo CC nuk mbështetet Po Po subjekt, nga, cc, bcc i pambështetur Po Po Po
Rikuperoni mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, formatet RTF dhe HTML Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po Po
Rikuperoni bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Rikuperoni objektet e ngulitura, të tilla si një mesazh tjetër, Fletët e punës në Excel, dokumentet Word, etj. Po Po Mesazhi i integruar nuk mbështetet Mesazhi i integruar nuk mbështetet Mesazhi i integruar nuk mbështetet jo Po jo Po Po Po Po Po
Rikuperoni sendet e fshira të Outlook, duke përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime. Po jo Po jo Po jo jo jo jo jo Po jo jo

Karakteristika të tjera

Rikuperoni të dhënat e Outlook nga skedarët e pa dëmtuar ose të dëmtuar VMWare VMDK (Disku i Makinës Virtuale) (*. Vmdk), skedarët Virtual PC VHD (Hard Virtual Disk) (*. Vhd), skedarët Acronis True Image (*. Tib), Norton Ghost skedarët (*. gho, * .v2i), skedarët e Windows NTBackup (*.bkf), Skedarët e imazheve ISO (*. Iso), skedarët e imazheve të diskut (*. Img), skedarët e imazheve CD / DVD (*. Bin), skedarët e skedarit të diskut me pasqyrë alkooli (MDF) 120% (*. Mdf) dhe skedarët e imazhit Nero (* .nrg) Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Rikuperoni skedarët PST në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj. Po jo jo jo jo jo jo jo Po Po jo jo jo
Rikuperoni një grumbull skedarësh PST Po jo jo jo jo Po Po jo jo Po jo jo jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët PST për t'u riparuar në kompjuterin lokal Po jo jo Po Po jo jo jo Po Po jo Po jo
Përkrahni menunë e kontekstit të Windows Explorer Po jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo
Mbështetni operacionin drag & drop Po jo jo jo jo jo Po jo jo jo jo jo jo
Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS) Po jo jo Po jo jo Po Po Po Po Po Po Po