simptomë:

Kur përdorni Outlook Inbox Repair Tool (Scanpst.exe) për të riparuar një skedar të dosjeve personale Outlook (PST) të dëmtuara ose të dëmtuara, mjeti dështon dhe raporton mesazhin e mëposhtëm të gabimit:

Mjet Riparimi Inbox nuk e njeh skedarin xxxx.pst. Asnjë informacion nuk mund të rikuperohet.

or

Një gabim i papritur pengoi hyrjen në këtë skedar. Përdorni ScanDisk për të kontrolluar gabimet në disk dhe më pas provoni të përdorni përsëri mjetin Riparimi të Kutisë.

ku 'xxxx.pst' është emri i skedarit PST që do të hapet.

Screenshot:

Më poshtë është një pamje e ekranit të gabimit:

Shpjegim i saktë:

Korrupsioni ose dëmtimi i skedarit PST është aq i keq sa që Inbox Repair Tool (Scanpst) nuk është në gjendje të riparojë skedarin.

Ju duhet të përdorni DataNumen Outlook Repair për të riparuar skedarin e korruptuar PST. Me programim të sofistikuar dhe metodologji algoritmi, DataNumen Outlook Repair gjithmonë do të shërohet most e të dhënave të rikuperueshme formojnë skedarin e korruptuar PST, kështu që është mjeti më i mirë i rimëkëmbjes së Outlook në treg.

Dosjet e mostrave:

Dosja e Korruptuar: Test2.pst

Dosja e rregulluar nga DataNumen Outlook Repair: Test2_fiksuar.pst

Referencat: