Rikuperoni të dhënat e Outlook nga Temporary Skedarët

Kur Outlook hyn në skedarin PST, ai mund të krijojë një temp të fshehurrarskedari y nën të njëjtën dosje si skedari PST që ka qasje. Për shembull, nëse skedari PST që aksesohet quhet MyOutlook.PST, atëherë tempo e fshehurrary emri i skedarit PST do të jetë MyOutlook.pst.tmp, i krijuar në të njëjtën dosje si MyOutlook.PST.

Kur Outlook juaj po prishet dhe nuk mund të rikuperoni të dhënat e kërkuara nga MyOutlook.PST, atëherë është akoma e mundur të rikuperoni të dhënat tuaja nga MyOutlook.PST.tmp, si më poshtë:

 1. Meqenëse MyOutlook.pst.tmp është një skedar i fshehur, së pari duhet të ndryshoni cilësimet e sistemit tuaj për të treguar skedarin e fshehur, më poshtë keni artikujt përkatës:
  https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows 7)
  https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files (Windows Vista)
 2. Riemërtoni MyOutlook.PST.tmp në MyOutlookTmp.PST
 3. Start DataNumen Outlook Repair.
 4. Zgjidhni MyOutlookTemp.PST si skedarin burimor që do të riparohet.
 5. Vendosni emrin fiks të skedarit PST.
 6. Klikoni “Start Riparimi ”butonin për të riparuar MyOutlookTemp.PST dhe të dhënat e rikuperuara do të dalin në skedarin fiks.
 7. Pas procesit të riparimit, hapni skedarin fiks me Outlook dhe kontrolloni nëse të dhënat që dëshironi janë rikuperuar apo jo.