simptomë:

Kur përpiqeni të kopjoni ose zhvendosni sendet nga një dosje në një tjetër, ose nga një skedar PST në një tjetër, mund të merrni mesazhin e gabimit vijues:

Artikujt nuk mund të lëvizin. Artikulli nuk mund të zhvendosej. Eithershtë zhvendosur tashmë ose është fshirë, ose hyrja u refuzua.

or

Artikujt nuk mund të lëvizin. Artikulli nuk mund të lëvizte. Origjinali u zhvendos ose u fshi, ose hyrja u refuzua.

or

Artikujt nuk mund të lëvizin. Operacioni nuk mund të përfundohej. Një ose më shumë vlera të parametrave nuk janë të vlefshme.

or

 Disa artikuj nuk mund të zhvendosen. Ata ose ishin zhvendosur tashmë ose ishin fshirë, ose hyrja u refuzua.

Shpjegim i saktë:

Ky gabim ndodh nëse një nga kushtet e mëposhtme është e vërtetë:

  • Skedari juaj Outlook PST është i korruptuar.
  • Disa veti të artikujve mund të jenë të korruptuar ose të pavlefshëm, gjë që bën që operacioni i kopjimit ose zhvendosjes të dështojë.

Për të dy rastet, duhet të përdorni produktin tonë DataNumen Outlook Repair për të riparuar skedarin dhe për të zgjidhur problemin.

Referencat: