simptomë:

Kur hapni një dokument Word të dëmtuar me Microsoft Word, NUK do të shihni ndonjë mesazh gabimi, por disa fotografi në dokument nuk mund të shfaqen.
Shpjegim i saktë:

Kur korrupsioni i dokumentit nuk është i rëndë, atëherë Word do të jetë ende në gjendje ta hapë atë. Sidoqoftë, nëse fotografitë e ruajtura në dokumentin Word janë të korruptuara, ato nuk do të shfaqen në dokumentin e hapur. Në një rast të tillë, ju mund të përdorni produktin tonë DataNumen Word Repair për të riparuar dokumentin Word dhe për të rikuperuar fotografitë që mungojnë.

Dosja e mostrës:

Shembull skedar i korruptuar i dokumentit Word që do të shkaktojë gabimin. Gabim3_1.docx

Skedari u riparua me DataNumen Word Repair: Gabim3_1_fiks.doc