DataNumen Word Repair Krahasimi i Konkurrencës

DataNumen Word Repair 4.2 Funksioni i Riparimit të Integruar (Word 2010)  Rimëkëmbja për Word 5 Kernel për Word 11.01 Riparimi i fjalëve Yjor Phoenix 5.5 Kuti veglash rikuperimi për Word 2.5 SysTools Rimëkëmbja e Fjalës 5.1 Riparim i shpejtë për Microsoft Word 12.X RimëkëmbjaFIX për Word 11.4 WordFIX 5.65 Riparimi i fjalëve 1.0 R-Fjala 2 Riparimi i Doc 3.1 Remo Repair Word 2.0 Riparimi Yodot DOC për Windows 1

Shkalla e rikuperimit

Shkalla mesatare e rikuperimit * 92.78% 1.50% 59.11% 67.22% 50.00% 47.22% 3.14% 38.70% 67.78% 3.00% 0.10% 5.00% 1.67% 0.00% 0.00%
Rasti 1
(Skedar Doc 20KB Word 2003)
100% 0% 0% 0% 100% 0% 33.30% 33.30% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 2
(Skedar Doc 1MB Word 2003)
90% 0% 5% 80% 95% 80% 40% 50% 75% 0% 0% 90% 60% 0% 0%
Rasti 3
(Skedar docx 500KB Word 2007)
100% 0% 70% 80% 30% 50% 0% 40% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 4
(Skedari docx 1 MB Word 2007)
100% 0% 87% 30% 50% 65% 0% 40% 50% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 5
(Skedar docx 500 KB Word 2010)
100% 0% 75% 85% 30% 50% 0% 50% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 6
(Skedar docx 1 MB Word 2010)
100% 0% 100% 90% 50% 75% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 7
(Skedar docx 2 MB Word 2010)
90% 0% 70% 95% 65% 65% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 8
(Skedar docx 1 MB Word 2013)
100% 0% 100% 100% 50% 50% 0% 40% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Rasti 9
(Skedar docx 5 MB Word 2013)
100% 0% 70% 90% 25% 35% 0% 40% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%

Mbështetje OS

Po Windows 32bit Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Fito 8 / 8.1 / 10 të pambështetur Fito 8 / 8.1 / 10 të pambështetur Fito 10 të pambështetur Po
Po Windows 64bit Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Fito 8 / 8.1 / 10 të pambështetur Fito 8 / 8.1 / 10 të pambështetur Fito 10 të pambështetur Po

Mbështetja e Formatit të Skedarit

Mbështetja e formatit të skedarit Word fut (doc / docx) Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet Po Po Po
Formati i skedarit Output Word (doc / docx) formati docx nuk mbështetet Po formati i dok. nuk mbështetet formati i dok. nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet formati doc, docx nuk mbështetet formati doc, docx nuk mbështetet Po formati i dok. nuk mbështetet formati i dok. nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet formati doc, docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet formati i dok. nuk mbështetet

Aftësitë në rikuperimin e objekteve nga dokumenti DOCX

Rikuperoni Tekstet
(përfshirë gjuhët e Azisë si kineze, japoneze, etj.)
Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet Po Po Po
Rikuperoni stilet e tekstit
(përfshirë madhësinë, të theksuarit, ngjyrën, italic, theksoni,
nënvizo, përshkimin, nënshkrimin dhe mbishkrimin)
Po Po Po Po jo jo jo jo Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni Efektet Speciale të Tekstit
(efektet e tekstit, kufiri i karakterit, mbrojtja nga drita e karakterit)
jo Po efektet e tekstit / kufiri i karakterit nuk mbështetet Po jo jo jo jo Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo efektet e tekstit / kufiri i karakterit / mbrojtja nga drita e karakterit nuk mbështetet efektet e tekstit / kufiri i karakterit / mbrojtja nga drita e karakterit nuk mbështetet
Rikuperoni tabelat
(përfshirë tryezën me gjerësi të ndryshme të kolonës dhe lartësi të rreshtit, përmbajtje të qelizave të tryezës me stile të ndryshme, qeliza horizontale / vertikale të bashkuara, tryezë me gjerësi / ngjyrë të kufirit të ndryshëm, hije tavoline, rreshtime të ndryshme horizontale / vertikale në qeliza)
Po Po  Tabelat nuk mbështeten Po jo jo jo jo Po gjerësia e kolonës dhe lartësia e rreshtit nuk mbështeten formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni fotografitë
(përfshirë madhësinë, rreshtimin)
rreshtimi nuk mbështetet Po rreshtimi nuk mbështetet Po jo jo jo jo Po jo formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni efektet speciale të fotos
(përfshirë kufij të ndryshëm, efekte speciale)
efekte speciale të pambështetura Po efekte speciale të pambështetura Po jo jo jo jo Po jo formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni Tabelën e Përmbajtjes Po Po jo Po jo jo jo jo Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni Hyperlinks Po Po jo Po jo jo jo jo Po Po formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po
Rikuperoni Header & Footer Po Po jo Po jo jo jo jo Po jo formati docx nuk mbështetet formati docx nuk mbështetet jo Po Po

Karakteristika të tjera

Mbështetje për të riparuar skedarët Word në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj Po jo Po Po Po Po jo Po Po jo jo jo jo jo Po
Mbështetje për të riparuar një grumbull skedarësh Word. Po jo Po Po jo jo jo Po Po jo jo jo jo jo jo
Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur skedarët Word që do të riparohen në kompjuterin lokal, sipas disa kritereve të kërkimit. Po jo Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po
Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni me lehtësi një skedar Word me menunë kontekstuale të Windows Explorer. Po jo Po Po Po Po Po Po Po Po jo jo Po Po Po
Mbështetni operacionin drag & drop. Po jo jo Po jo jo jo jo Po Po jo jo jo jo jo
Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës. Po jo jo Po Po Po Po Po Po Po Po Po Po jo Po